СВОБОДНО ВРЕМЕ

Хороскоп за днес 29 септември-Водолей-Приятни изненади, Риби-Днес ще бъдете неотразими

Очаква ви един нов и вълнуващ ден, който лошото време няма да успее да скапе, а повечето зодии наистина ще имат щастливи мигове, прекарани с любими хора. Не избягвайте трудностите, защото това, което търсите е зад тях!

Овен

Този вторник не бягайте от желанията си.

Дори да го направите в един момент те ще ви настигнат, така че им се отдайте.!

Телец

Днес бъдете готови за изненадващо решение от страна на половинката ви. В името на семейното щастие не бързайте да противоречите.

Близнаци

Това е ден, в който сериозно да се замислите за здравето си. Не правете компромиси с него – дайте си почивка и необходимите изследвания.

Рак

Днес ще може да се почувствате по-спокойни. Отметнали сте достатъчно работа, ако имате сили – продължавайте в същия дух.

Лъв

Днес от плещите ви ще падне огромен товар. Когато следващият път се притесните си спомнете за този случай, за да се успокоите.

Дева

Днес ще имате късмет, дори в повече отколкото бихте били доволни. Ще трябва да положите усилия обаче, за да се изрази в пълната си сила.

Везни

Имайте вяра в себе си днес и ще успеете да се справите с многото задачи, с които сте се нагърбили. Късметът е на ваша страна!

Скорпион

Днес един от приятелите ви ще ви направи щастливи и ще получите нещо, за което отдавна сте си мечтали-Това може да бъде нещо както в материялната, така и в духовната сфера.

Стрелец

Днес ще се почувствате на мястото си. Опитайте се да направите така, че по-често да сте в тази подходяща ситуация.

Козирог

Днес се осланяйте повече на интуицията си. Може да проявите интерес към нещо ново. Той ще ви помогне да опознаете нещата по-добре.

Водолей

Този ден ще ви поднесе приятни изненади и вероятно подарци, котио не сте очаквали.

Риби

Днес ще бъдете неотразими! Всички ще ви ръкопляскат за това, което ще направите. Имате обачи нужда от самовглъбяване и успокоение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.