СВОБОДНО ВРЕМЕ

Луиза Григорова стана майка! Няма да повярвате какво име избра за детето си СНИМКА

Актрисата Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев станаха родители за първи път преди броени часове. Чаровната звезда от „Диви и щастливи“ очакваше с голямо нетърпение щастливото събитие и споделяше с последователите си в социалните мрежи растежа на корема. 

Младите родители бяха признали единствено, че детето ще е от мъжки пол. Името решиха да запазят в тайна до самото раждане. А сега всички техни почитатели останаха с отворена уста за избора им.

 

Бран Макариев е името на малчугана и само това написа Луиза под първата си снимка с бебчето. На нея се вижда едната ръчичка на мъника, която е хванала здраво пръста на актрисата.

Името, което актрисата е избрала за първородното си дете, прави силно впечатление. Бран е един от главните герои в хитовия сериал на HBO „Игра на тронове“. Наследникът на рода Старк, представител на Севера в лентата, сяда на така бленувания от всеки Железен трон. Той е и триокия гарван, който може да вижда в миналото и в бъдещето. Дали наистина има връзка между името на детето на звездата от „Стъклен дом“ и героя на Джордж Р. Р. Мартин, може само да предполагаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *