СВОБОДНО ВРЕМЕ

Хормони в bTV! Чака ли бебе Натали Трифонова

Очаквано признание направи новата водеща на предаването COOLt Натали Трифонов. Пред госта си Тото от „СкандаУ” красавицата откровено заяви, че й е време за деца.

Тото, който се оказа съученик на блондинката й, пожела наследник, след като седна в стола на предишните водещи Поли Гергушева, която чака първото си дете и Петя Дикова, която пък ще има второ бебе. Тото бе категоричен, че първият рожден ден на неговото бебе Доминик е бил най-емоционалния момент от изминалото лято заедно със семейното море в Гърция.

„Много е странно усещането. Събуждаш се и знаеш, че има рожден ден, но не е твоят. За първи път ходих там на море. Бяхме на един остров и си взехме яхта. Голямо приключение! Лодката се клати насам-натам, а бебето си спи съвсем спокойно. Жена ми сменя памперсите. Аз пробвах няколко пъти, но понеже ме е гнус, тя предпочита да се занимава с това. Доминик е на ръба на прохождането и още не сме правили прощъпулник. Аз на моя взех химикалката. Любопитното е, че започнах да пиша разни интересни неща чак на 20 години”, сподели музикантът пред Трифонова.

Тя ще навърши 29 години след броени дни, но упорито мълчи има ли мъж до себе си. Преди години в студиото на „Търси се” представи Доан Хасан като своята голяма любов, но оттогава не дава гласност на сърдечните си тръпки, пише hotnews.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.