СВОБОДНО ВРЕМЕ

Хороскоп за октомври 2020 г. от Анджела Пърл-Водолей-Достигне дългоочакваната цел, Риби-Сбъдване на заветно желание

Вторият месец на есента обещава да бъде по-малко активен поради влиянието на ретроградни планети. Независимо от това, представителите на зодиакалните съзвездия ще могат да внесат късмет в живота, ако разчитате на препоръките на Анджела Пърл. Те ще ви помогнат да намерите време за всичко, което е важно, и лесно да преодолеете временните трудности.

През октомври се очаква да имаме две пълни луни наведнъж, в началото и в края на месеца. Тези събития ще засегнат всички сфери на живота и за мнозина те ще се превърнат в отправна точка за щастливо бъдеще. Експертите препоръчват да се вслушат в съветите на известния астролог Анджела Пърл, за да прекарат средата на есента не само в добро настроение, но и да изпълнят необходимите задачи навреме и да получат заслужена награда.

Овен
Октомври започва с пълнолунието Овен, което ще бъде съвместно с Марс. Това събитие ще определи вектора на движение, а Анджела Пърл препоръчва на Овена да събере сили, за да излезе от сенките и да се изяви. От 1 до 15 октомври Овенът ще може да набира популярност и да постига нови успехи във всяка област от живота. Освен това през октомври Овенът ще може да намери вътрешна хармония, ако спре да следва противоречиви емоции.

Телец
През октомври Телецът все още ще изпитва известни трудности в напредъка си. Вторият месец на есента ще бъде идеалното време за завършване на бизнеса, започнал по-рано този сезон. Астрологът препоръчва да се обърне внимание на освобождението, за да се сложи край на него и да се разберат какви точно действия трябва да се предприемат, за да се привлече щастието в живота.

Близнаци
През октомври влиянието на ретроградни планети ще насочи вниманието на Близнаците към завършването на стартирания преди това бизнес. Освен това вторият месец на есента е богат на Пълнолуния, през които ще има възможност да завършите следващия етап от живота, да се справите с трудни въпроси и да разберете защо се случват определени събития. Липсата на бързане и внимание към детайлите ще помогне на Близнаците да заобиколят капаните.

Рак
През октомври движението на ретроградни планети продължава, принуждавайки да спре, да изчака и да преработи нещо. Анджела Пърл препоръчва Раците да се грижат за здравето си. Вторият месец на есента ще бъде успешен, за да сложите край на труден въпрос, да установите препятствия и да намерите сили в себе си, за да оставите в миналото всичко, което пречи на развитието.

Лъв
Октомври за Лъв ще започне не с активни действия, а с продължаване на започнатата работа. Влиянието на ретроградни планети не е благоприятно за започване на важни проекти и астрологът препоръчва да се обърне внимание на завършването на нещата, както и да се насочат силите, за да се получат дългоочакваните резултати. През октомври Лъвовете ще успеят, ако се откажат от прибързани решения и не продължават с емоциите.

Дева
Девата през октомври ще усети влиянието на ретроградни планети, което ще попречи на активното начало. Независимо от това, този месец ще бъде възможно да се справим с належащи проблеми, да оживим финансовото благосъстояние и да сложим край на спорните въпроси. Активността и упоритата работа ще помогнат на Девите да постигнат успех и да получат заслужена награда за усилията си.

Везни
Октомври ще започне с Пълнолунието, което ще ви помогне да откриете всичко, което преди е било скрито. Анджела Пърл обръща внимание на факта, че влиянието на ретроградни планети все още е актуално, така че Везните не трябва да започват нищо ново и дългосрочно. Октомври ще бъде идеалното време да натрупате сили и пари, да завършите важни дела и да се освободите от всичко, което пречи на внасянето на положителна промяна в живота .

Скорпион
Скорпионите ще имат трудно време през октомври, когато поради влиянието на ретроградни планети ще бъде трудно да продължат напред. Независимо от това, пълнолунието на 1 октомври ще подчертае значими моменти, а Скорпионите ще могат да формират цялостна картина, която ще помогне за изграждането на взаимоотношения с околната среда. Много събития от миналото също ще напомнят за себе си и Скорпионите трябва да се подготвят да завършат стари неща и най-накрая да сложат край на онези въпроси, които бяха повдигнати по-рано.

Стрелец
През октомври Анджела Пърл препоръчва на Стрелеца да умери пламенността, за да не се спъне. Този месец влиянието на ретроградни планети ще се усети особено рязко и Стрелец ще трябва да обърне внимание на онези случаи, които изискват довършване или преработка. Новите начинания рискуват да се сблъскат с непреодолими обстоятелства, затова през октомври е по-добре да не започвате нищо ново, да не правите скъпи покупки и да не планирате големи промени.

Козирог
Ретроградните планети все още оказват влияние и по това време Анджела Пърл не препоръчва Козирозите да планират нещо ново. Средата на есента ще бъде време за преодоляване на препятствията, но Козирозите ще могат да преодоляват трудностите чрез оптимистично отношение и отказ да се отдадат на разрушителни емоции. При запазване на вътрешната хармония също така ще бъде възможно да се освободите от влиянието на завистливи хора и да не бъдете водени от манипулатори.

Водолей
Водолеите трябва да бъдат подготвени за октомври, който да бъде продължение на септември. Ретроградните планети са все още активни и тяхното влияние за пореден път възпрепятства развитието. Астрологът препоръчва на представителите на Знака да обърнат внимание на приключването на делата, както и на отказа от прекомерни разходи. Енергията на втория есенен месец ще бъде донякъде напрегната, но с подходящото умение и способност за правилно разпределение на силите, Водолеят ще може да достигне дългоочакваната цел без загуба.

Риби
Октомври няма да е най-добрият месец за ново начало и това се дължи на ретроградното влияние на планетите. Меркурий задава ритъм, който е малко вероятно да бъде активен, затова астрологът препоръчва на Рибите да се съсредоточат върху завършването на делата и преработката. Въпреки факта, че не е необходимо да се очаква активно развитие, Рибите между две Пълнолуния ще могат да отправят заветно желание, което със сигурност ще се сбъдне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *