СВОБОДНО ВРЕМЕ

Жени пак на война със съседите! Чукове гърмят в полунощ в стаята на сина й

Нова война между Жени Калканджиева и съседите й се разрази отново с пълна сила, научи HotArena.

Поредната провокация от страна комшиите е чукане с чук или друг предмет, шумът от който се чува силно в стаята на сина на Жени. Според поста на Калканджиева това се случва след полунощ. От разговор между Евгения и детето се разбира, че миската няма намерение да вика полиция за „такива глупости“.

„Няма какво да коментирам. Тези видеа си ги пускам в Instagram и после и на полицията. Пишем си жалби със съседите, те срещу мен, аз срещу тях и това си продължава. Явно, че така си живеем“,  кaза пред „България Днес“ Жени Калканджиева.

По всичко личи, че брюнетката вече приема като нещо обичайно междусъседските свади и не позволява да влияят на настроението й. Калканджиева, срещу която бяха направили подписка за изгонване от блока живее в апартамента си в Бояна и няма никакво намерение да се изнася.

Свадите между Жени Калканджиева и две дами – майка и дъщеря от блока, станаха публични след канален репортаж през май месец тази година.Версиите за скандала са различни – според двете жени,  Жени Калканджиева и човекът, предизвикал разпрата. Другата версия на самата Евгения е, че двете жени я тормозят. Опитали са да й направят магия, сложили някакви листчета пред вратата. Както става ясно няколко месеца по-късно разправията между нея и съседите не стихват .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *