СВОБОДНО ВРЕМЕ

Илияна Йотова извадила половин милион за сватбата на сина си !Само гримът на младоженката струвал 3000 лева…

Сватбата на сина на вицепрезидента Илияна Йотова – Марин в началото на месеца предизвика много коментари в политическите среди, тъй като на тържеството държавният глава Румен Радев се оказа на една маса с видния червен барон и враг на Корнелия Нинова Георги Гергов.

Светската страна на щастливото събитие обаче е не по-малко интригуваща, като според източници на церемонията в комплекса на Вальо Златев „РИУ Правец“ е струвала не по-малко от 500 000 лева.

Само сватбената рокля на булката Кристияна, дело на топдизайнерката София Борисова, е излязла на свекървата поне 10 бона. Празничният грим от мейстора на Макиажа Кирил Чалъков пък не пада под 3000 лева за подобно събитие. Като добавим и факта, че младоженката смени цели 3 тоалета по време на соарето, сумата набъбва драстично.

Според близки до сем. Йотови подготовката на церемонията е отнела цели 6 месеца, като всичко е подготвено и изпипано до последния детайл, в това число и бутиковите покани за многобройните гости, които сами по себе си струват няколко хилядарки.

Сватбата разбуни духовете със сядането на Румен Радев на една маса с Георги Гергов.

За онези, които се чудят как червенокосата фурия може да си позволи такова разточителство с държавна заплата, отговорът е прост – Андрей Йотов. Съпругът на Илияна е не само един от най-добрите ортопеди и травматолози в България, но и минава за един от най-богатите доктори в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *