СВОБОДНО ВРЕМЕ

Всичко пасва! Ето кой е Плашилото в „Маскираният певец“

Колоритна светска личност е сред участниците зад маски в шоуто на Маги Халваджиян, шушукат зрителите. Те подозират че не кой да е, а самият Евгени Минчев е Плашилото в „Маскирания певец“.

Уликите в последното шоу издадоха Лорда. В краткото видео преди изпълнението на Плашилото той се вози в трамвай. А част от кадрите са заснети в депо. Евгени Минчев е най-известният ватман в България. Преди да стане популярен, той кара… трамвай.

Oт визитката на Плашилото още стана ясно, че той обича реда и дисциплината. Това навява на мисълта, че участникът зад маската е военен. Или е тясно свързан с тази професия. Малко хора знаят, но Минчев е възпитаник на Военно училище. Напуска го малко преди да завърши.

Друга от важните улики, които издават Лорда, е, че е кралицата на нощна София и никога не спи. Всеизвестен факт е, че Минчев не пропуска светско парти. И купонясва до ранни зори. На въпрос на журито дали е роден в столицата, Плашилото каза „не“ с категоричност. Това още повече издава Минчев. Лордът е родом в Пазарджик, но това също не е понятно за широката аудитория, пише „България Днес“.

Евгени има огромен музикален талант, който вече развива. Само за няколко месеца той записа две песни, които се въртят по всички радиа. Това е една от причините да се съгласи да влезе в шоуто. С изявите си той ще събере още повече фенове и последователи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *