СВОБОДНО ВРЕМЕ

Дънките са демоде! Ето кои панталони са хитът на есен 2020

Дънките вече са демоде според модните тенденции за есен 2020. Сред най-подходящите панталони за следващите месеци са максимално простите и лаконични модели. Те изглеждат напълно хармонично във всеки гардероб, независимо какъв стил предпочита собственичката му.

Кожа

Въпреки че дизайнерите ни представиха цяла палитра от кожени панталони за лятото, истинският разцвет на тази тенденция се очаква през сезона есен-зима. Причината е проста: през лятото с такива модели е доста горещо, но с настъпването на първите по-сериозни студове, кожените панталони се адаптират перфектно към всеки гардероб. Подходящи са дори и за офиса!

Вгледайте се по-внимателно в широките кожени панталони тип банан или пък в прилепналото скини. Да, те отново се връщат при нас и изглеждат изключително универсално и актуално.

Широки панталони 

Носим ги с удоволствие както през зимата, така и през лятото, а дизайнерите с огромна радост ни поднасят новите си предложения в модерни цветови комбинации.

Ако се опасявате, че ще се изгубите в тези безформени панталони, комбинирайте обемното палацо с прилепнала по тялото горна част – например удобно поло в подходящ цвят.

Освен това можете да подчертаете талията с колан или да запашете обемната си риза или пуловер в панталона, задавайки правилните пропорции.

Класически модели

Това са може би основните и универсални панталони за всеки сезон. Те никога не са излизали от мода и след увлечението на дизайнерите по минимализма и стремежа на купувачите към функционален гардероб, изглеждат още по-привлекателно.

Обърнете внимание на панталоните с висока талия.

Моделите се предлагат както в черно, така и в цяла палитра от ярки или богати естествени цветове.

Каре

Всички, които дълго време чакаха тенденциите от модните подиуми да повлияят и на строгия дрес код, вече могат да въздъхнат с облекчение. Класическите карирани панталони най-накрая избягаха от тенденцията на задушния офис и се превърнаха в истински хит за сезон есен-зима.

Панталон тип банан 

Сред цялата палитра от модни тоалети панталоните тип банан са най-капризните. Това обаче съвсем не означава, че трябва да се разстройвате предварително. Правата кройка ще ги направи универсални. А високата талия и малкият акцент под формата на колан ще придаде хармоничност на пропорциите. Ако ги подгънете леко, ще покажете на всички модерните си обувки.

Ако не пък решите да не пипате дължината, ще прибавите умишлена небрежност към външния си вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *