СВОБОДНО ВРЕМЕ

Апетитни оферти заливат Козирога, Лъвът да бяга от конфликти

Овен

Ще се наложи да се справите с работата си по-скоро от очакваното. Това ще ви стресира, но не трябва да се поддавате на напрежението. Запазете спокойствие и погледнете обективно на ситуацията. Ще намерите най-ефикасния начин. Отделете време за почивка.

Телец

Днес трябва да сте по-организирани в работата си, за да не разпилявате излишно енергията си. Ще получите интересно предложение за вечерта, но няма да сте сигурни дали не предпочитате да прекарате повече време вкъщи. Не е нужно да давате отговор на момента. Предстои ви интересно запознанство.

Близнаци

Вероятно харчите твърде много пари, без дори да осъзнавате. Добре е днес да проверите финансовото си състояние и да се уверите, че всичко е наред. Изгответе бюджетен план и се придържайте към него. Компанията на приятели ще ви зарадва и  зареди с енергия.

Рак

Приятно ви е да прекарвате време с хора, но днес ще имате нужда от почивка от работната обстановка. Обърнете повече внимание на близките си. Ще проведете интересни разговори. Ако има нещо, което ви тежи, не се притеснявайте да го споделите.

Лъв

Разколебани сте и не знаете с какво да започнете деня си. Преразгледайте задачите си и отделите тези, които са най-спешни. Фокусирайте се върху тях и не се притеснявайте да експериментирате и да търсите нови решения. Избягвайте конфликти – по-добре е да си замълчите, поне засега.

Дева

Днес разчитайте предимно на себе си. За да е успешен денят ви, не се разпилявайте и не хабете излишно енергията си. Много хора ще имат нужда от вниманието ви, а това ще ви изтощи. Не си разваляйте настроението, като се включите в дребен спор. Имате нужда и от време за себе си.

Везни

Ще присъствате на семейно събиране, на което ще се случат интересни събития. Предстои ви необичайно запознанство, което бързо ще се превърне в приятелство. Въпреки приятната вечер, ще имате нужда от почивка – направете нужното, за да се приберете навреме.

Скорпион

Ще проведете твърде много сериозни разговори за един ден. Ще изскочат неочаквани задачи, които ще трябва да свършите за кратко време. Всичко това ще ви претовари и изнерви. Включвайте се в спор, само ако имате стабилни доводи. Разходка или среща с приятел ще ви разтовари психически.

Стрелец

Знаете, че имате бюджетен план, но днес ще се наложи да излезете от него поради обстоятелства, извън вашия контрол. Знаете, че не е нещо сериозно, затова няма за какво да се притеснявате. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от съвета ви.

Козирог

Ще получите много покани, от които графикът ви за деня ще се препълни. Искате да присъствате на всяка среща, но това физически няма да е възможно. Подредете приоритетите си и отидете там, където знаете, че ще ви е най-приятно. Отделете време само за почивка.

Водолей

Ще имате интересна идея, която искате да изпълните днес, но помислете дали наистина имате време за нея. Има по-важни и спешни неща, върху които е по-добре да се фокусирате. Обръщайте внимание на детайлите. Ще получите добра новина, която чакахте отдавна.

Риби

Много хора ще имат нужда от помощта ви, но ще се наложи да прецените кой може да се справи сам, и кой наистина има нужда от съдействието ви. Ще се справите бързо със задачите си и ще ви остане повече свободно време. Излезте с приятели и се забавлявайте.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *