СВОБОДНО ВРЕМЕ

Чичото на Кейт не издържа, сипа жестоко на Хари и Меган

Гари Голдсмит, чичо на Кейт Мидълтън, избухна с пост в социалните мрежи, изказвайки се критично по адрес на принц Хари и Меган Маркъл. В публикацията, която вече е изтрита, чичото на Кейт нарича Хари и Меган „мъпети“ и ги съветва „да млъкнат“. Той критикува отказалото се от кралските си привилегии семейство и заявява, че „ламтят за внимание“, пише edna.bg.

„По света се случват толкова ужасни неща, а тези две марионетки продължават да ламтят за внимание. Моля ви, млъкнете, спрете да говорите за детето си, спрете да искате внимание. Хари, ти загуби нашата обич и уважение. Меган, ти много си се объркала. Сега замълчете, заети сме да спасяваме животите и икономиката си“, гласи публикацията на Гари.

55-годишният мъж написа публикацията след видеообръщение на Меган и Хари, в което призовават за край на расизма във Великобритания, излъчено от дома им в Санта Барбара, Калифорния.

Хари, който е шести по ред в унаследяването на трона, сподели във видеото, че чувства „пробуждане“ и до момента не е осъзнавал колко много проблеми има не само във Великобритания, но и в глобален мащаб.

Двамата с Меган преживяха няколко бурни години, през които се сгодиха, ожениха, на бял свят се появи синът им Арчи и в крайна сметка решиха да се оттеглят от кралските си задължения и заживяха в САЩ, което предизвика голям скандал в кралското семейство.

Изданието Daily Mail е потърсило Гари Голдсмит за коментар на публикацията му. Той е потвърдил, че застава зад думите си, но не може да даде интервю, тъй като в момента се намира под карантина след ваканция в Ибиса.

„Много уважавах Хари и кариерата му в армията, но сега не мога да го позная. В момента се намираме в криза, а той ни поучава за неща, които не са на дневен ред. Той абдикира и избяга от отговорност. На тях не им пука за кралското семейство. Не мога да понеса повече от лекциите им. Не може да продадеш душата си на Netflix за 150 милиона паунда, а след това да размахваш пръст срещу родината си“, коментира още Голдсмит.