СВОБОДНО ВРЕМЕ

Всички изпадат в шок, когато разберат, че тази японска ученичка е … СНИМКИ

Макар и Такума Тани да изглежда като гимназистка, всъщност мъжът се е родил още през 1977 година. От детство момченцето обаче се е увличало по изкуствата: на три години то тръгнало на уроци по пеене и пияно. 

Оттогава Такума не се разделя нито за миг с музиката. В училище той е пишел стихове, а на 28-годишна възраст, следвайки мечтите си, става вокалист на рок група.

Но към 34 години мъжът решил кардинално да промени своя имидж и се въплътил в образа на миниатюрна ученичка. Оказало се, че той има талант.

Въпреки това, че Такума е вече е прехвърлил 40-е години, той успява да изглежда невероятно млад и, естествено, женствен.

Благодарение на своята външност той често привлича вниманието на потребителите в мрежата по целия свят. Косплеят на момиче му се отдава лесно, все пак той е висок само 162 сантиметра и тежи 47 килограма.

На пръв поглед без фготошоп тук не може да се мине, но работата е там, че мъжът има голям опит в превъплъщенията. Такума е участвал в редица японски телевизионни програми, а амплоато на ученичка той вече е успял да усвои няколко професии. В частност, той продължава своята музикална кариера и е основал собствена марка женски дрехи, пише Odditycentral.

Въпреки постоянната критика, мъжът отстоява своето право да изглежда така, както иска.

„Тук съм, за да ви донеса една важна мисъл: вие имате пълното право да правите онова, което ви се иска. Не се бойте от това, как другите ще се отнасят към вашите дрехи и поведение. Не обръщайте твърде много внимание на това, дали отговаря онова, което вие носите, на вашата възраст или пол. просто се наслаждавайте на живота“, казва Такума Тани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *