СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Фермата“ трепери! Излъганата годеница на Данчо отвърна на удара СНИМКА

Драма разтърсва риалити формата „Фермата“, след като в предаването започнаха да прехвърчат любовни искри.

Годеницата на фермера Йордан Белев изплака мъката си от флирта му с красивата актриса Даяна Ханджиева в социалните мрежи.

Не е тайна за никого, че се заформя любов между общинския съветник от Габрово и неустоимата брюнетка, а нещата сериозно се задълбочиха след романтична вечеря между двамата. Йордан обаче има годеница, на която предложил брак преди да влезе във „Фермата”, а миналата седмица продуцентите на предаването обявиха, че тя може да влезе в риалитито.

Става дума за брюнетката Камелия Ноева, която освен певица, е и манекенка. Тя е родом от Трявна и е била част от втория сезон на риалити предаването „Мюзик айдъл”. Днес обаче не й е до песни, макар че очевидно лекува мъката си с музика, пише Хотнюз.

„Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда – привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта”, пише Ноева в социалните мрежи след поредната серия на „Фермата”.

Фенове се пробват да й вдъхнат кураж. „Не се познаваме, но ви пиша. Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколкото зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!”, пише Нели Тодорова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *