СВОБОДНО ВРЕМЕ

Къпят се в пари! Венелин Петков и бременната Николета свиха гнездо за милиони

Време беше! Половинката на Венелин Петков – Николета Маданска, най-после потвърди дълго чакана новина за двойката. Венелин и Николета вече живеят на семейни начала, в къщата на Петков в Бистрица.

От фотосите, пуснати от водещата, се вижда, че дворът на палата е просторен, а пътечките са облицовани със скъп камък. Зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра, саксии с цветя красят градината, обградена с двуметрова плътна ограда, която да пази Петков и любимата му от очите на комшиите. Официалният ремонт на имота приключил едва през миналата година, разкриват колеги на журналиста от бТВ.

Строежът започнал още през 2017 година, когато Петков се опаричил и решил да смени тясната квартира в стара кооперация с палат по негов проект насред чистия въздух и природата в Бистрица. Не е никак чудно, че Венелин е успял да си позволи разходите по проектирането, строежа и обзавеждането на подобен тип лукс имот, тъй като през последните години е един от най-добре платените телевизионери у нас, пише Ретро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *