СВОБОДНО ВРЕМЕ

Няма Таня, няма Деси! Мъж преобърна живота на Сашо Кадиев СНИМКА

Дълбоко разчувстван, Сашо Кадиев избухна в емоции за рождения ден на Мариус Куркински, който празнува 51. Тв водещият благодари на големия театрал за всичко, което е направил за него и сподели, че много го обича.

„Мариус Куркински е моя първи учител по актьорлък. Преди повече от 15 години, той ме въведе в идеята за това да бъдеш актьор, да станеш актьор, да разбереш би ли могъл да се превърнеш в актьор“, пише синчето на Катето Евро.

„Още тогава ми показваше как през въображението и сърцето, човек е способен да създава и споделя светове. С другите. За другите. На сцената. Колко е важно един актьор да дава всичко от себе си, без да чака нещо в замяна. Защото ТЕАТЪРЪТ Е ЛЮБОВ! Защото, когато обичаш, даваш“, споделя още той.

И допълва: „През годините работихме много и страстно. Направихме някои великолепни представления, вълнуващи нас и публиката. „Великолепният рогоносец“, „Балкански синдром“, „Суматоха“, „Лодка в гората“, „Укротяване на опърничавата“. Липсват ми тези времена. Тези срещи. Мариус ме учеше да бъда смел, да бъда точен, да бъда загрижен на сцената и в живота. Като истински учител ме водеше през нашият занаят с увереност, опит и любов. Дължа много на него! Почитам го и го уважавам! И най-вече го обичам! Изключителен човек е този Мариус! Благодаря ти за всичко, учителю! Надявам се, да не съм те разочаровал…много. Оставаш Еверест в нашето дело“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *