СВОБОДНО ВРЕМЕ

Сатирата отменя постановки! Един от актьорите пипна К-19

Сатиричният театър „Алеко Константинов“ отмени планувани постановки. Това озадачи почитателите на театъра, които се бяха нагласили на 12 октомври да посетят „Ветрилото на лейди Уиндърмиър“ – първото отменено представление. 

От театъра изтъкнаха технически причини, които са довели до спирането на постановката. Но виждаме на сайта, че продължават да падат постановки. Наш репортер разбра каква е истината, зад която се крие внезапното спиране на дейност на сатирата. Известен актьор е пипнал коронавируса и театърът е под карантина.

Става въпрос за Михаил Сървански, който играе във „Ветрилото на лейди Уиндърмиър“, заедно със Силвия Лулчева, Стефания Колева, Добрина Гецова, Полина Лалова, Росица Александрова, Симеон Гълъбов, Иван Панев, Константин Икономов, Васил Грънчаров, Мартин Христов и Теодор Елмазов.

Михаил е пипнал вируса от негов приятел и след като дал положителен резултат веднага информирал колегите си. Веднага всички са подложени на тест и се очакват резултати, което ще реши дали Сатирата ще възобнови скоро постановките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *