СВОБОДНО ВРЕМЕ

Срам: Меган Маркъл с жесток удар по Кейт Мидълтън

Вечната битка между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл продължава. Рундът е пореден, но този път се заформя страшен скандал. 

Въпреки че херцогинята на Съсекс и съпругът й решиха да загърбят британското кралско семейство, да избягат в САЩ и да се отдадат изцяло на грижата за сина си, имената им продължават да бъдат забърквани в скандали.

Меган Маркъл този път нанесе много тежък удар на съпругата на принц Уилям и херцогиня на Кеймбридж, а пресата се погрижи да даде широка гласност на този срам за Кейт Мидълтън.

Преди дни херцогинята на Кеймбридж участва в церемония по връчване на награди за фотография. Те се проведоха в Британския природонаучен музей. Мидълтън бе решила да заложи на черен смокинг, дело на талантливия Александър Маккуин. Феновете й веднага побързаха да я похвалят за добрия избор на тоалет.

В същото време феновете на Меган Маркъл нанесоха сериозен удар по Кейт. Причината е, че я обвиниха, че копира херцогинята на Съсекс. Преди две години именно тя се появи на награди със съпруга си принц Хари, облечена в черен смокинг на Алтузарра. Приликите са поразителни.

Това е тежък удар по Мидълтън, която се слави със стила си и модния си усет.

Стилистката й може би наистина е вдъхновена от предишна поява на Меган Маркъл. В същото време черната класика наистина стои перфектно и на двете херцогини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *