НОВИНИ

Бой в БСП по време на партийно събрание

На областното заседание на младежката структура на БСП Варна е бит общинския председател на БСП в област Варна Валентин Вълчев, предаде „Фактор“.

На 20.10.2020 е свикано събрание на областната структура на младежката организация на БСП Варна, на която трябва да избере нов председател и ново ръководство. Още от самото начало атмосферата е нажежена и започват пререкания в събранието от легитимността част от неговите членове.

Взаимни нападки между членовете на организацията ескалират спор между членовете. Спорът е основно за легитимността на излъчения от младежката общинска организация на БСП в община Долен Чифлик.

Затова участниците в събранието взимат решение да извикват общинският председател на БСП Долен Чифлик, за да потвърди кой е легитимен участник в събранието от младежката организация и кой е неин председател.

Валентин Вълчев идва и посочва легитимния председател на младежите в община Долен Чифлик, коментираха запознати със ситуацията в морския град за bgreporter.info.

След като потвърждава легитимността на младежкият председатели на областното заседание на младежката структура на БСП Варна, Вълчев е нападнат и набит.

Според запознати със ситуацията във БСП – Варна това се е случило по поръчение на Иван Иванов – депутат на БСП, избран от 3 МИР.

Източник-факти.бг