СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето заради чия женска прегръдка Владо Пенев избяга от „Маскираният певец“ (Снимки)

Владо Пенев чукна 62 години вчера и реши да отпразнува рождения си ден в Обединените арабски емирства като заклет пътешественик. Затова той бе заместен достойно в „Маскираният певец” от актрисата Стефания Колева, която повтаряше вместо него „не знам”, „нямам идея” и „аз не познавам този жанр”.

Панелистът е в компанията на най-добрата си приятелка Марта Вачкова, а тяхна домакиня е Дарина Павлова.

Доведената дъщеря на вдовицата на Илия Павлов живее в ОАЕ от години и тя прекарва много време там. В емирствата Павлова изкара и карантината през март. Двете с Вачкова са приятелки още от следването във ВИТИЗ.

Щерката на големия актьор Григор Вачков пусна в инстраграм снимки и клипчета с Мадам Мулти от арабската държава, от които става ясно, че те и Пенев са решили да удължат лятото си и са се отдали на почивка в горещ Дубай, където дневните температури продължават да са повече от летни – 35-36 градуса.

Бизнесдамата и актрисата са отседнали в един от най-тузарските хотели в емирството. Щерката на Митко Бомбата сподели красиви фотоси от залеза над Персийския залив, плажа и нощен Дубай с изглед към емблематичния за града петзвезден хотел Аtlantis, The Palm – символ на арабския лукс и на разкош.

Актрисите са присъствали и на светлинно-музикалното шоу на най-впечатляващия фонтан в Дубай, който бе открит преди два дни. Това е най-новата атракция в арабското емирство, която бе вписана в Книгата на рекордите на Гинес като най-големия. Той е с площ от 1300 квадратни метра и е разположен на изкуствения остров „Палм джумейра“ край Дубай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *