НОВИНИ

Ловци откриха полуразложен труп край софийско село. Проверяват дали е на Янек Миланов от Дупница

Ловци откриха полуразложен труп ксрай софгийското село Желява. В Дупница се питат дали тялото не е на издирвания от 31 юли насам Янек Миланов от Дупница.

Както е известно, от мъжа няма и следа, въпреки масираното претърсване в района на Дупница, пише 4vlast-bg.com. Край софийското село е пълно с полиция заради откритите тленни останки.

„Открит е от ловци, трупът не е заровен, а е изяден от диви животни, полицаите предполагат, че може да е Янек, съдейки по дрехите, които са намерени на място. Предстои съдебно -медицинска експертиза“, казаха източници на медията, пожелали анонимност.

Според БНТ на този етап няма категорично заключение дали са на мъж или жена. Съдебен лекар на място е дал предварително мнение, че са на труп от месец април и вероятно са на мъж. Дадени са за ДНК профил. В близост до останките са намерени обувки и дрехи, за които се предполага се че са на мъж от близко село, който е в неизвестност от пролетта. Селото се намира и в разширения район, в който се издирва и изчезналият в Дупница в края на юли Янек Миланов. Една от версиите е, че трупът е именно негов.

Колаж: Булфото
Източник-petel.bg