СВОБОДНО ВРЕМЕ

Разпад! Мира Добрева и Жоро Торнев се развеждат?

Бракът на тв водещата Мира Добрева и Жоро Торнев от години куца заради слабите ангели на режисьора. Неведнъж се е случвало миловидната блондинка да заплашва половинката си, че ще се изнесе от семейното им жилище само и само да го вразуми и да спре да се заглежда по чужди жени. Ето, че този момент вече е настъпил. Водещата на новата рубрика в обществената телевизия „Питай БНТ“ от известно време не живее под един покрив с Торнев.

Артистичното семейство обаче на този етап няма планове да официализира и пред закона раздялата си, защото не се знае дали след време няма да се уморят от този си начин на живот и да се съберат за сетен път.

„Официален развод нямаме, защото понякога сме заедно, понякога не. Много сложни са нашите отношения. Не живеем под един покрив, но на почивки сме заедно. Ето, например, често се случва, когато със сина ми катерим Витоша, баща му да дойде на Златните мостове или на Игликина поляна. Чакаме се и си изкарваме уикендите заедно. Но не се случва много често, защото Жоро има проблеми с крака и не може да се катери“, разказва за връзката си Мира в интервю пред столичен таблоид.

С Торнев са постигнали съгласие да живеят в отворен брак, но самата Мира в момента отрича да има връзка с друг мъж. „А пък за неговите връзки не искам да знам. Ако евентуално има такива, да си ги пази в тайна“, отсича Добрева, цитирана от „Пик“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *