НОВИНИ

Ужасяващи разкрития за смъртта на търновския крупен бизнесмен СНИМКИ

Появиха се смразяващи кръвта разкрития около смъртта на крупния бизнесмен Румен Тодоранов. Той е председател на Регионалния фермерски съюз – Павликени, част от структурата на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), е намерен с огнестрелна рана.
Припомняме, че той е бил за последно видян вчера сутринта в стопанския двор в търновското село Поликраище, след което се прибрал в бащината си къща, където по-късно е намерен мъртъв с куршум в главата.

От полицията във Велико Търново не съобщават дали до трупа е било намерено оръжието, от което е изстрелян куршумът, както и какъв калибър и какво по вид е това оръжие. Полицията разследва всички възможни версии, от самоубийство до убийство.

„Имаме информация от местните колеги за самопрострелян 48-годишен мъж в село Поликраище“, уточниха от полицията, като добавиха, че сигналът е получен в 10:30 часа в петък, а оръжието, с което Тодоранов е отнел живота си, е законно притежавано.

Хората в Поликраище са потресени от новината за смъртта на Тодоранов.

Те споделят, че фермерът е един от най-големите благодетели и редовно подкрепял със свои лични средства културни и спортни прояви в селото. Тодоранов и семейството му започват да се занимават със земеделие преди близо 20 години и днес имат десетки хиляди декари обработваема земя и овощни градини.

Фермерът стопанисва 11 500 дка, като основно зърнено-житните и пролетници (пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед и царевица). Земята обработва основно в Горнооряховска и Търновска област – в селата Хотница, Русаля, Момин сбор, в Поликраище, Крушето, Първомайци и Янтра. Тодоранов развива и биологично производство – ябълки и сини сливи на площ от 72 дка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *