НОВИНИ

23-годишен студент: На лекарите от първа линия тотално им е писнало от тази рушаща се ежедневно система, не можете да си представите как мразят властта и Герб, че ги обричат на нещастие!

Това написа 23-годишен студент, боледувал от ковид-19.

Целият разказ на момчето, публикуван в страницата на Николай Слатински:
Разказ на студент, 23 годишен, заразен с ковид:

– Хванах вируса от родителите на моята приятелка. Около две седмици след общуването с тях започна да ми става много лошо. Още преди теста бях наясно, че е ковид, толкова лошо не ми е било никога досега.

На приятелката ми ѝ няма нищо, а тя живее с мен. След това вече поне седмица се редуват дни когато почти нещо ми няма и дни, когато ми е много лошо, трудно дишане, висока температура.

Влошаване, оправяне, влошаване, оправяне…

Особено тежко и лошо ми беше в началото – без вкус, без обоняние, с висока температура. Преди това се подигравах с вируса, хихикахме си се в младежки компании какви изплашени, наивни и прости са хората, че това е грипче и други ала-бала, а сега, като се сблъсках с вируса си промених мнението на 180 градуса,

но защо трябваше да се стига до такава причина да си го променя!?

Видях я медицината, видях болниците, линейките, стискам палци на никого при това състояние на системата да не му се налага да търси подобна спешна помощ.

Нещата отвътре изглеждат по герберски грозно. На лекарите, които са от първия пролетен сезон на вируса тотално им е писнало от тази рушаща се ежедневно система, не можете да си представите как мразят властта и Герб,
че ги обричат на нещастие!
Всичко е разбито в здравната система и нататък ще е още по-тежко за онези, които ще опрат до нея, а много ще опрат, защото вирусът едва сега започва да ни облага с кръвен данък.

Снимка: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *