СВОБОДНО ВРЕМЕ

Алекс Сърчаджиева вдигна градусите в мрежата с тези невероятни снимки (Снимки)

Слънчевата усмивка на сладураната Алекс Сърчаджиева все по-често ни радва напоследък. След голямата загуба, която преживя в началото на годината, чаровната брюнетка отново успя да стъпи на краката си и продължи напред.

Напоследък актрисата не престава да радва почитателите си с невероятни снимки – преди време я видяхме като фатална жена в огнена фотосесия, а сега отново публикува впечатляващи кадри  в социалните мрежи.

Изобщо, откакто стана ясно, че тя няма да е водеща на екстремния риалити формат „Игри на волята“, чаровната актриса сякаш прави всичко възможно, за да накара продуцентите да съжаляват за решението си.

Алекс Сърчаджиева в жълто

„Амиии… ей така. Не знам на вас кой цвят ви е любим, но аз много харесвам жълтия:)))) Затова с тези снимки, които са ми много любими искам да ви пожелая СЛЪНЧЕВИ ПОЧИВНИ ДНИ“, пожелава Алекс от профила си в социалната мрежа.

Алекс Сърчаджиева чар

Актрисата е настроена на позитивна вълна и сменя цветовете по-често, отколкото се сменя времето, но е и факт, че всичко, с което експериментира, много й отива.

Алекс Сърчаджиева чадър