СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето как Маги Халваджиян коментира бременността на жена си (Снимки)

След гръмовната новина, че стилистката Кремена Халваджиян била бременна на 51 години с второто им дете, просто нямаше как двамата да не коментират жълтите слухове. Вече писахме за реакцията на самата Кремена, а ето какво каза продуцентът Маги Халваджиян по повод клюките:

Припомняме, че според жълтите медии семейството трепетно чакало появата на бебето, самият Маги бил изключително загрижен за съпругата си и внимателно я возел на луксозния си майбах.

Твърденията излязоха за първи път в жълт седмичник преди дни.

“Лъжа е”, заяви възмутен Магърдич Халваджиян пред “24 часа”. “Нещо повече, лъжа е всяко изречение в този материал. Нито Кремена е бременна, нито имам “Майбах”, нито Бебо и Алекс са женени, както пише”, продължи продуцентът. Единственото вярно е, че двамата празнуваха преди дни перлена сватба – 30 години заедно.

Маги и Кремена

Бебо Халваджиян и Алекс наистина са семейство, имат две деца, но никога не са сключвали граждански брак. Това, разбира се, не им пречи да живеят в любов и сговор вече толкова години. И двамата, както и родителите на Бебо, са част от семейната продуцентска компания “Глобал груп”. Бебо е оператор, в момента снима “Маскираният певец”. Алекс е хореограф на балета, отбелязва life.dir.bg.

Алекс Енева и Бебо

Впрочем артистичното семейство подходи с хумор към измислиците, след като “бебето на Кремена, което е на път” беше включено като реплика от страна на водещия Геро в “Маскираният певец” по Нова тв в събота вечерта. Една от камерите в студиото веднага показа Бебо, който се усмихва, докато снима живото предаване.

Продуцентът ще говори с адвокати как да реагира на измислената публикация. Само отбеляза пред “24 часа”, че не е губил нито едно дело през последните 10 години, независимо дали срещу жълти медии, или политици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *