СВОБОДНО ВРЕМЕ

Взрив на емоции във „Фермата“ – годеницата триумфира, любовницата абдикира! (Снимки)

Вчерашният епизод на “ Фермата “ бе истински взрив на емоции за двама от участниците в риалитито. Флиртът между Данчо и Даяна намери логичното си разрешение в емоционален сблъсък между наранената годеница и настоящата тръпка на фокусника.

Една съсипана от мъка и унижение жена влезе в риалитито „Фермата“, за да потърси отговор на въпроса дали все още е обичана.

Обляна в сълзи и разтърсвана от тежки емоции, годеницата на фокусника Йордан – певицата Камелия Ноева , мина през портата на стопанството и поиска от любимия си обяснение за публичния му флирт с актрисата Даяна Ханджиева.

Камелия и Данчо Фермата

Откакто е в шоуто, илюзионистът се жалва, че личният му живот е скучен, лишен от спонтанност и секс и упорито ухажва звездата от „Скъпи наследници“. От своя страна Даяна го нарича „просто приятел“, но не спира да го прегръща и целува.

Йордан и Даяна Фермата

„Не ви пожелавам да сте на мое място, вечер да сядате пред телевизора и да се чудите какво още ще видите!“, заяви Камелия на новата двойка с влизането си в стопанството. Отчаяната годеница призна, че откакто Данчо и Даяна се натискат пред камерите, сънят и нервите й са разбити, а съжалението на околните я смазва. Жегната от признанието й, Даяна побърза да се извини за свободното си поведение и да се оттегли от полесражението.

Йордан Фермата годеница

Останали насаме, фокусникът и певицата проведоха драматичен, мъчителен разговор, пълен с обвинения, молби и интимни признания. Въпреки болката си, Камелия реши да се бори за връзката си и да прости.

„Виждам, че си ме повикал във „Фермата“, за да се сбогуваш с мен! Виждам го в очите ти, усещам го в гласа ти! Не ми пука, че гримът ми е размазан от сълзи, пука ми дали още вярваш в нас, дали този пръстен още значи нещо за теб? Няма да се откажа толкова лесно! Няма да съм смирена и с лека ръка да загърбя онова, което сме градили толкова дълго! Ще се боря за теб до последно, защото ти си моето момче! Готова съм да простя много неща. Мога да живея и без теб, но не искам, човече, не искам без теб!“, каза тя на Данчо, разтърсвана от хрипове.

Данчо Фермата годеница

Горчивите й думи отприщиха океан от емоции във фокусника, който доскоро кроеше планове за бъдещето си с Ханджиева. „Отпуснах се прекалено много, защото ми беше хубаво, много харесах Даяна като жена. Но нещата, които си виждала до днес, повече няма да ги виждаш! Обещавам ти! Съжалявам, че се показах слаб и ти причиних всичко това. Обичам те!“, разхлипа се неудържимо той и силно прегърна годеницата си. В крайна сметка двамата решиха, че са създадени един за друг и нищо не може да ги раздели, а Камелия напусна фермата спокойна за бъдещето им.