СВОБОДНО ВРЕМЕ

Зловещи подробности хвърлиха нова светлина върху фаталния край на Даяна (Снимки)

Макар от фаталния августовски ден, в който загина принцеса Даяна , да ни делят повече от 23 години, милиони хора по цял свят все още не могат да се примирят с нелепия край на лейди Ди . Всевъзможни теории на конспирацията, спекулации и абсурди обграждат съдбовната катастрофа в Париж, при която загинаха тя и мъжът на сърцето ѝ. И до ден днешен около трагичния инцидент остават много неизвестни.

Все пак завесата леко се повдига и се развенчават редица интересни и смущаващи факти около живота и смъртта на лейди Ди .

Бившият й кралския иконом Пол Бърел, който освен, че е изпълнявал длъжността си е бил и близък приятел на лейди Ди, разкри много зловещ и притеснителен детайл около живота на принцеса Даяна и трагичната катастрофа, в която тя загина.

Принцеса Даяна иконом

Принцеса Даяна и Пол Бърел

„Преди инцидента в Париж, отнел живота на Даяна, тя бе попаднала в друга голяма катастрофа“, разкрива Бърел.

„Веднъж я чух да разговаря с медиума Джон Едуардс.

Тя му сподели, че е участвала в тежка катастрофа в Австралия“, споделя икономът на принцеса Даяна. Той обаче не уточни кога се е състоял въпросният инцидент и как така е останал крит от обществото.

„Даяна усещаше, че краят й ще е трагичен. Дори предполагаше, че ще е именно чрез автомобилна катастрофа. Може би инцидентът, който е претъпяла преди станалото в Париж, я е подтикнало към тези мисли“, сподели кралският иконом Пол Бърел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *