СВОБОДНО ВРЕМЕ

67-годишният Стоян Алексиев чака бебе от Ивана Бобойчева?! (двойката шокира в Майчин дом)

Стоян Алексиев ще става татко, любовницата му Ивана Бобойчева е бременна?!

“Сакам да се женя, мале”… – имаше такава една народна песен, която вероятно може да запее и студентката Ивана Бобойчева. Както знаем, тя се прослави покрай скандалните снимки с актьора Стоян Алексиев преди година.

Когато, насред центъра на София, той усилено издирваше “нещо” в гащите й. Оттогава до ден днешен новините и снимките с тях не стихват. Въпреки че бай Стоян, както го нарекоха в мрежата, упорито отричаше да има романтична връзка с Ивана.

Странно защо обаче Стоян Алексиев и младата студентка са били засечени миналия петък в… “Майчин дом”. Заедно. За посещението на двойката в АГ клиниката сигнализира потребителка от популярния форум БГ Мама.

Дамата се подвизава във форума с никнейма Agora и лично съобщи на останалите си дружки родителки, че е засякла бай Стоян с половинката му в клиниката. Датата била 20 април, петък, преди обед.

“Коя точно половинка?!”, веднага питат другите дами, а Agora разяснява, че става дума за “младата”…

“Да нямаме новина?!… Не е невъзможно. То при тях проекти, проекти”, коментират и други потребителки, очевидно с ирония в последните думи. Това моментално навежда на мисълта, че така видени заедно в една от най-известните АГ клиники у нас, 67-годишният Алексиев и Ивана като нищо може да очакват бебе.

Вестник “Галерия” не пропусна да потърси за коментар и самия актьор, за да го попита дали да му честити новината, ако има такава. Бесен до скъсване на нервите си, той се разкрещял и дори заплашил със съд.

“Хайде, напишете го! Много, ама много искам най-после да осъдя някого. Ще ви стъжня живота на всички, ще ви попилея! Няма вече прошка”, не спирал със заканите бившата звезда от “Откраднат живот”.

Чатът в сайта на БГ Мама може да видите в снимката по-долу, под текста!

Източник: HotArena