СВОБОДНО ВРЕМЕ

Седмичен хороскоп за периода 9-15 ноември-РИБИ Необходими са бързи решения, КОЗИРОГ Успешно решаване на проблеми

Овните да се пазят от сложни ситуации, а деловата стабилност на Телците е изразителна през тази седмица. Близнаците ще са доста натоварени, а и при Раците напрежението ще е засилено.

За Лъвовете предстоят промени, а Девите ще се сблъскат с трудности. За представителите на Везни започват раздвижвания, а Скорпионите ще са напрегнати през дните, които следват. Стрелците  успешно преодоляват неудобствата, а Козирозите  решават ефективно ситуациите около себе си. Водолеите да внимават за здравето си, а Рибите да действат бързо и решително.

ОВЕН

Пазете се от физически травми

Налице са прояви, които говорят за порасналите ви духовни успехи. Те не винаги са съпътствани и от материални такива, но са гаранция за правилността на действията ви. Предстоящият седемдневен етап не може да се определи категорично като положителен или отрицателен, защото човешкият живот е като многоцветна палитра в земното всекидневие. Има както положителни, така и отрицателни дни. Всички Овни следва да се пазят от физически травми. Периодът е благоприятен за парични печалби. Петък и събота са благоприятни, а неделя идва с неприятности. Понеделник и вторник са добри, а следващите носят проблеми.

ТЕЛЕЦ

Делова стабилност

Добре е да си давате сметка за впечатлението, което оставате след себе си. За Телците започва важен етап, който подчертава, че вашата делова  стабилност е извън съмнение, независимо от факта, че в деловите среди вече се забелязва мощно раздвижване, което ще доведе до промени. Сега представителите на зодията следва да са по-грижовни за духовното си здраве. Емоционално напрегнатият петък идва с непредсказуеми събития. Събота е  добра, а неделя – тежка. Понеделник  и вторник са благоприятни, сряда е успешна, а четвъртък е ядовит.

БЛИЗНАЦИ

Засилена нервност

Интересни и вълнуващи събития предстоят пред мнозина от вас. Работните ви проекти ще приключат в срок, което ще ви донесе печалба и авторитет. Предстоящият седемдневен етап ще е труден за преобладаващия процент от Близнаците. Очертават се здравословни и професионални проблеми, както и такива в бизнеса. Необходимо е да действате с повишено внимание и да избягвате разправиите в деловите среди. Петък и неделя ще са доста тежки и напрегнати, а събота ще е по-добра и по-спокойна. През следващите дни картината не се променя. Периметърът на нервност и проблеми ще нарасне.

РАК

Повишено напрежение

Необвързаването ви с дейности, противоречащи на морала и съвестта ви ще ви спести главоболия и редица последващи затруднения. Седмичният етап ще бъде доста напрегнат за Раците. Очертава се сблъсък с неприятни ситуации поради наличието на проблеми. Вярно е също така, че участието ви в изясняването на съответните ситуации едва ли ще е мимолетно, но няма фатално да ви навреди. Петък и неделя ще са доста неудобни и неприятни, а събота ще  премине добре. Неделя ще е доста неприятна, а понеделник ще е по-добър. До края на седемдневието дните ще бъдат неприятни.

ЛЪВ

Предстоят промени

Напрежението ще ви идва в повече през тези дни и няма да сте много добре благоразположени най-вече към близките си хора. От гледна точка на материален успех и за реализация на лични цели, седемдневието ще е благоприятно за Лъвовете и гарант за разкриване на нови хоризонти в социалната среда. Предстоят промени, които обхващат взаимоотношенията с хората от близкия кръг. Не е изключено да останете силно разочаровани от постъпките на някои от тях. Петък и уикендът са характерни със силно напрежение. Напрегнат е и понеделник. Следващите дни ще са по-добри.

ДЕВА

Затруднения

В очакване на по-благоприятни развития, живейте и работете спокойно, без излишни емоции и вълнения. При осъществяването на всекидневните си делови ангажименти, Девите ще са напористи, въпреки че ще се сблъскат със затруднения. Необходимо е да анализирате последните за да преустановите бъдещата им поява. Ярка характеристика за настоящия етап са предстоящите промени, които в много случаи засягат действащите в момента финансови условия. Трудните ви дни ще са петък, понеделник и ядовитият четвъртък. През останалите действате успешно.

ВЕЗНИ

Започват промени

Притесненията ви по съпътстващи ви проблеми ще отстъпят място на по-ведро отношение към тях. Представителите на Везни се изправят от днес – ден петък – пред етап на промени, които ще действат мощно и изразително предимно в личен план. Разгръщането им ще предизвика известни затруднения на мнозина, но ще предизвикат новости, които ще ви доведат до стабилизация. Петък и уикенда ще преминат тягостно и в напрежение. Понеделник също ще е неприятен, а вторник ви носи успех. Следващите дни – сряда и четвъртък ще са сполучливи.

СКОРПИОН

Напрежение

Настроението ви ще се подобрява предвид настъпващите приятни промени в бита ви. Най-малко пет от предстоящите седем дни ще са напрегнати и неприятни за Скорпионите, като акцентът на въпросните неприятности пада върху здравословното ви състояние. В тази връзка е ясно и разбираемо, че не може да се говори за пълна сполука, но астрологическите фактори подсказват, че отмине ли настоящото седемдневие, предстои етап на постепенно възстановяване във физически и психически аспект. Финансовата стабилизация закъснява малко.

СТРЕЛЕЦ

Преодоляване на неудобствата

Ще се отличавате с високите си стремежи и амбиции, паралелно с които ще растат и претенциите ви. Голям процент от родените в зодията са притиснати от неудобства, които някой съзнателно им причинява. Не може обаче да има никакво съмнение, че много и бързо ще се освободите от тях. Етапът е благоприятен за активизиране в службата и по професионалните задачи, с които сте ангажирани. Благодатен петък, нервна събота и успешна неделя. Делничните дни ще са наситени с успех. Не ви сблъскват с проблеми и несъмнено ще са сполучливи.

КОЗИРОГ

Успешно решаване на проблеми

Амбицирани сте да постигнете големи лични цели и приемате отрицателно всяка критика към вас. Пред Козирозите има проблеми, с разрешаването на които следва да се заемат незабавно. Приложете остротата на своя разум с безпощадна точност, за да откриете средствата и способите, чрез които ще достигнете до конкретна яснота не само на сегашните, но и на бъдещите си цели. Петък изисква бързи действия, а събота е твърде плодотворна. Неделя е мрачна. Понеделник идва с новини, а във вторник действате успешно, както и през следващите два дни.

ВОДОЛЕЙ

Пазете здравето си

Седмицата ще бъде натоварена, а за някои от вас и изморителна. Ангажиментите често ще ви отегчават и тежат. Предстоящият седмичен етап препоръчва на Водолеите  да са по-бдителни за здравословното си състояние. Не е изключено да се разболеете. По деловите си ангажименти почти всички ще действат успешно. Добре е да наблегнете на обществените ангажименти, защото ще ви зарадват с хубави парични постъпления. В петък и през уикенда внимавайте! Дните са коварни. Понеделник и четвъртък са добри и успешни. Вторник и сряда ще са по-слаби.

РИБИ

Необходими са бързи решения

Професионалната ви кариера преминава през етап на обновление и трайно се устремява напред. Предстоящият седемдневен период ще е успешен за онези от представителите на Риби, които са в състояние да вземат бързи решения и без колебание да ги прилагат на практика. Ще ви е трудно, защото ситуациите през дните няма да са достатъчно изяснени. Петък е благоприятен за реализация. Събота е успешна, а неделя се оказва доста мрачна и неприятна. Понеделник ще ви радва с новини, а вторник издига пречки. Следващите дни ще са успешни.