СВОБОДНО ВРЕМЕ

Обява за работа като дюнерджия за 3 бона вбеси лекар и разцепи мрежата на две

Мечтата ми като малък бе да съм дюнерджия, но станах най-обикновен лекар. Този любопитен коментар направи д-р Габриел Димитров във „Фейсбук“.

Постът събра стотици споделяния и коментари, но част от хората се обърнаха срещу него.

„Не ми се отдаваше събирането на купчинки с храна в джоб и смятането на ресто с калкулатор, затова започнах да мисля за най-прости дейности като например спасяването на човешки животи.

Сега от мен не става нищо! Затова най-много да бъда хвърлен в затвор, където с други като мен, със скафандри по 12 часа на ден, да не ядем, да не пием и да не изпитваме нужда, за да спасяваме дюнерджии.

Толкова си можем. Аз съм просто един роб в България. Ние сме просто роби“, написа още българският доктор.

Обява за дюнерджия„-Ако беше толкова добър щяхме да чуем за теб. Че си измислил нещо или си направил нещо, поне „дюнерджията“ ни прави хубави дюнери.

– Яко те тресе шизофренията обаче. В постът за Хелпкарма защитаваше, че всеки можел да си получава каквото си изкара, сега завиждаш на дюнерджиите, че взимат повече пари от теб? Ами организирай се с колегите ти и си договорете по-високи заплати, като не те устройства.

– А и аз беден доктор не знам. Само мърморещи.

– Айде не се поставяйте в ролята на жертви пак… Наясно сме колко пари лапат някой от вас, на бизнес го обърнахте българското здравеопазване“, гласят част от коментарите на несъгласните с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *