СВОБОДНО ВРЕМЕ

Хороскоп за 16 ноември-СКОРПИОН Добри възможности, ОВЕН Изразителен късмет

ОВЕН 
Изразителен късмет
Ще жертвате времето и спокойствието си, но ще се погрижите за приключване на спешна задача или друга, интересуваща ви обвързаност. Много ярък късмет за реализация на целите и за парични печалби е характерен за родените в зодията днес.

Твърде силен е и шансът ви за осъществяване на намеренията в обществените среди, а главното събитие за деня, което ще се разгръща през следващите месеци са започващите промени.

ТЕЛЕЦ
Бъдете търпеливи
Отнасяйте се с добро чувство към хората и събитията, и ще ви се дава да решавате проблемите си по-бързо и удачно. Вашата изразителна активност в обществените среди и сферите от бизнеса може да не даде днес очакваните резултати, но това развитие не бива да ви гневи и да събужда агресия.Всяка негативна реакция от ваша страна може да се окаже достатъчен повод за тежки бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ 
Действайте изразително
Успявате да помогнете на свой близък без да променяте особено плановете си. Днес Близнаците трябва да положат максимални усилия за реализирането на целите си. Ако не сте ярко активни е съмнително че ще осъществите намеренията си. Освен това е сигурно, че така ще промените хода на събитията в положителен аспект и ще се освободите от проблеми.

РАК
Пред мощно начало
Семейството ви ще ви подскаже чудесни идеи за този ден. Посветете се на дома си. Понеделник подчертава, че представителите на Рак се изправят пред началото на изключително плодотворен и интензивен период, който ще е продължителен и ще ви предостави чудесни и напълно осъществими възможности в действащите условия за устройване и мощен напредък.

ЛЪВ 
Овладейте се!
Натоварената ви седмица е наложила темпо, което трябва да намалите. Понеделник е нервен за преобладаващия процент от Лъвовете не защото ще е слаб и проблематичен, а защото ще ви липсва спокойствие и търпение при реализацията на някаква цел от делово естество. Не се поддавайте на това влияние. Разполагате с чудесни възможности да се овладеете.

ДЕВА 
Намалена концентрация
Не ставайте причина за семейни конфликти, овладейте емоциите си. През този ден Девите няма да останат доволни от реализацията си в деловия сектор. Причините за това не са малко, но най-важната за повечето от знака е, че осъществяването на една делова цел вече е ясно доловимо и дори е видимо. Пазете се! Някой от околните ще ви атакува.

ВЕЗНИ
В зората на важен етап
Във възможностите ви е да постигнете намеренията си днес, но не се притеснявайте, ако нещата около вас се объркат. Този ден е значим за Везните, защото отбелязва мощното начало на чудесен етап от развитието ви, чиито характеристики са изключително силни за изявата ви в личен, професионален и обществен план. Повечето от представителите на зодията са под въздействието на силни емоции.

СКОРПИОН
Добри възможности
Няма да ви липсва добро настроение и с желание ще общувате с околните. Благодатен ден, през който Скорпионите ще разполагат с добри възможности за удовлетворителни финансови постижения в професионалната сфера и деловите среди. В обществените среди се пазете от подли вражески удар и провокации, които целят да ви навредят материално.

СТРЕЛЕЦ
Владейте се!
Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Понеделник е от много добрите дни за реализиране на лични, делови и любовни цели. Не бива да прибързвате или да се гневите поради временни задръжки. Във всички случаи постиженията ви ще са значителни, тъй че едва ли е необходимо да демонстрирате своенравие и невъздържаност.

КОЗИРОГ 
По-напрегнати
Акуратно ще се заемете с всички изостанали домашни задачи, време е да ги приключите. Въпреки че мнозина от Козирозите ще попаднат под подлите удари на свои противници, понеделник не ви лишава от успех ако сте достатъчно концентрирани в работата си. За част от родените в знака възниква по-голямо напрежение по неизяснен въпрос от финансов порядък.

ВОДОЛЕЙ
Силно раздразнение
Не пренебрегвайте собствената си преценка. Това може да се окаже важно в конфликтна ситуация. Занижени усилия, бърза промяна на действащите условия и като резултат от влиянето на споменатите фактори, ярка нестабилност за голяма част от представителите на зодията! Причина за това ваше състоянието ви е силен дразнител в обкръжението ви, който предизвика ярка нетърпимост.

РИБИ
Партньорски проблеми
Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. Напрежението и у Рибите е засилено през този ден, а причината за състоянието ви се свързва с явилите се затруднения от партньорска страна. Тези проблеми ще намерят решение скоро. Сега разполагате с ярък шанс за поемане на нови делови ангажименти срещу чудесно заплащане.