НОВИНИ

Ей така умират хората, а не от COVID-19

Преди малко пред Кауфланд! Възрастен човек с патерици не беше допуснат от охраната да пазарува въпреки молбите му, че му е сложно да се върне и да идва пак, хвърли патериците падна и каза, че какво като се зарази на него и без това не му остава много!

Извикаха и полиция заради ,,престъпника“! Е така умират хората, а не от ковид!“

Разказ на Анелия Райкова в групата „Аз съм от Кюстендил“

Старец припадна в КауфландЕто как реагираха грозната и недопустима слука хората във социалните мрежи:

– ГОСПОД ИМА.ДА ГИ НАКАЖЕ ТЕЗИ КОИТО СА ПОСЕГНАЛИ НА ЧОВЕКА

– Всички полудяха с тази Корона-министри, кметове, Боко Борисов, това е унижение! Жалко, че властимащите нямат съвест и това няма да ги трогне. В Кауфланд към 4 е достатъчно празно и има необходимата дистанция!Хора умират и от инфаркт, ако дядото вдигне кръвно и умре или се умира само от Ковид!?!?

– Има едно много просто решение! Хора спрете да ходите в тези супермаркети, отидете си до кварталното магизинче и си напазарувайте. И отношение ще получите и никой няма да ви изгони все едно сте най големия помяр!

– Този часови коридор е пълна глупост! 😠 Но хора, защо не се намери някой да помогне на човека и да му напазарува? 😿 Едва ли щеше да ви коства много от времето ви. Изключително ми е жал за възрастните хора, които страдат заради малоумните ни управници! Но нека поне ние бъдем хора и да си помагаме, когато е необходимо. ❤

– Въпросният охранител е толкова арогантен. Неволно самата аз съм била свидетелка колко грубо се държи с хората. Сигурна съм че и този път е било така. А какво му пречи на човек да бъде малко по добронамерен и сърдечен. Та нали тези възрастни хора са нашите родители, баби и дядовци!

– Само пожелавам на тези, които са измислили тази заповед с това пазаруване рано сутрин, и тези, които се правят на толкова големи “пазители”, без капка човечност, останала в тях, един ден, когато достигнат възрастта на този човек, да ги посрещне същото “топло” отношение! Май голяма част от хората са забравили поговорката “ всичко се връща”.

– А аз тази сутрин в магазина пуснах пред мен да влязат 2 -ма млади хора, които бързаха за работа, в 8:30 ч , не знам защо трябва да се формализират тези мерки? За маски – да, но другото е, дискриминация – трябва ли да се борим млади и стари?

– ,,Държава на абсурдите“, без вина виновен… Виновен за това, че е инвалид и възрастен, виновен за това че е в България….в такива ситуации просто хората трябва да реагират, да са Човеци и да помагат, а не да следват в релси,, безумни правила“

– Срам за обществото! Нищо човешко ли не остана в нас. И този охранител много на сериозно се взема, всяко превило си има изключения. Това което се вижда от снимката, човека лежи безпомощен на земята, и никой не реагира. Позор!!!

Дядо припадна пред Кауфланд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *