НОВИНИ

Лукарски намеси Десислава Радева в злобен коментар към настоящия главен секретар на СДС Илия Лазаров

„Независимо от намигванията и подмятанията как си имал взимане-даване с някогашната съветничка на настоящия председател на СДС, Румен Христов! Говорим за президентската съпруга Генерал Деси, разбира се! Аз, честно да ти кажа, а е видно от резултатите, не си имал някакви по-интимни връзки, с който и да е, освен с козунака по Великден.

Разбрах, че са излезли Указите на президентчето за посланици в Португалия и Франция! И никъде там не видях името на Илия Лазаров, Главния секретар на СДС, по-известен с прякора си “Посланика”!

Човекът колко ли задници не излиза, колко ли каузи не предаде, с едничката цел са стане посланик в Лисабон или Генерален консул във Валенсия… Било му детска мечта!

То не бе Надежда, Бойко, Румен Христов, игри с Цветанов, обич към подсъдими маргинали в СДС като защитения свидетел по дело “Вальо Топлото”, някой си Жоро Ненков (не, че някой си спомня за тази утрепка!),

кълнящ се във вярност и към моя милост, включително… Но когато си обикновен предател, съчетано с нелицеприятен външен вид… Няма как да стане, другарю Лазаров!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *