СВОБОДНО ВРЕМЕ

Помните ли близначките, които се родиха с 87 дена разлика? Ето как изглеждат днес (Снимки)

Тази история е по-странна от всичко, което един филмов сценарий може да ни поднесе. А най-интересното е, че е написана от самия живот!

Съпрузите Мария и Крис Джоунс-Елиът с радост разбират, че очакват близнаци. Двойката измисля предварително имената Ейми и Кейти в случай, че бебетата са момичетата.  Близнаците трябва да се родят през септември, но нещата не се случват по план.

В края на май, в 24-та седмица от бременността си, Мери усеща, че е на път да стане майка. Тя отива в най-близката клиника и ражда дъщеря си Ейми на 1 юни.

новородено

Въпреки факта, че детето е родено преждевременно, бебето е в добро състояние, въпреки че тежи само 540 грама. Но сестра й не бърза да се роди.

Мария ражда Кейти през 2012 година, на 27 август, 87 дни след идването на бял свят на сестрата-близначка. Кейти тежи 2550 грама и е висока около 44 инча.

близначки с разлика 87 дни

Момичетата, родени с почти 3 месеца разлика, веднага привличат вниманието на журналистите. Те също така поставят нов световен рекорд, който е записан в Книгата на рекордите на Гинес.

сестри близначки

Ейми и Кейти вече са на осем. Тази година близначките вече са във втори клас на основното училище. Те се учат много добре и си помагат.

сестри близначки

 

майка на близначки

Имената на момичетата са изписани на раниците им в училище, за да могат съучениците и учителите лесно да ги различават. Но родителите виждат много разлики между дъщерите си.

семейство с близначки

Източник: България 365

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *