СВОБОДНО ВРЕМЕ

Близък приятел разкри последните минути от живота на проф. Чирков

Близкият приятел на проф. Александър Чирков и блестящ ортопед проф Димитър Камбуров разкри последните минути от живота му.

Близък приятел разкри последните минути от живота на проф. ЧирковНовиниИнформация

„Чувахме се по телефона последните дни, защото се бях самокарантинрал. Последно се чухме снощи в 20.30“, разказва проф. Камбуров пред „24 часа“. Той уточни, че от няколко дни топкардиологът е бил гост на престижен варненски хотел,у където снощи е починал.

Тогава проф Чирков е споделил, че много го боли гърба. „Стори ми се странен, трудно разговаряхме, сподели че има намерение да си тръгва за София тези дни“.

„Човекът, който се грижеше за него го е оставил към 22.30, към полунощ го е потърсил и след като не е получил отговор, се е върнал в хотела, за да провери здравословното състояние на професора. Така го е открил. Не знаем от какво е починал, но няма връзка с КОВИД“, категоричен е проф. Камбуров.

В момента децата на проф. Чирков, които са медици и работят в чужбина, предстои да вземат решение дали медицинското светило да бъде погребано във Варна или да изберат друг вариант.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *