СВОБОДНО ВРЕМЕ

Феновете бесни на Иван и Андрей заради правилата на „Фермата“: Това е гавра с Милена и Стоян!

Милена и Стоян отново са тандем като ратаи на седмицата в предаването „Фермата“. Това стана ясно след снощното издание на шоуто.

“Щастлива съм, че съм ратай. До края остава страшно малко време. Аз предпочитам тялото ми да се настрои към тези условия навън, студените. За мен ратайството в този момент е изключително ползотворно“, сподели Милена.

Надежда посочи Стоян за ратай от мъжете не защото елиминира Митко, а защото може да готви. Надя се притеснява, че има възможност Милена да саботира ратайските си задължения и разчита на Стоян.

Фенове на предаването обаче все по-масово недоволстват заради правилата на играта. Ето и една малка част от коментарите, публикувани в социалната мрежа Фейсбук и по-специално в официалната страница на риалитито:

„Здравейте, фенове на предаването! Мислите ли, че продукцията заслужават да им направим пълен бойкот на финала, като не гласуваме? Моето мнение е, че този път си го заслужават“.

„По-злобни и гадни от Надежда и Калоян няма! След този сезон на „Фермата“ вече няма да гледам тия нагласени истории. Останаха за финала отрепките. Тъпата ямболска кифла, тарикатчето Петър, все „отбор юнаци“. Милена трябва да спечели! И Стоян ме разочарова с нагаждачеството си!“

„Трябваше да се приложи правилото да не си фермер повече от един път, докато не минат всички други“.

„Този сезон на „Фермата“ е пълно разочарование. Слушаме само тъпизмите на трите „квачки“ /Надя, Мария и Ванчето / и „петелът“ Калоян, които се смятат за богоизбрани за „Фермата“, а другите били недостойни или са били на гости. Не видях никаква толерантност, морал и интелигентност в поведението на Надя, Мария и Калоян през цялото време. Те са едни жалки малки, злобни, пошли човечета. Този сезон нито един фермер не показа лидерски качества. Това е сезонът на разединението“.

„Продукцията… това е гавра с Милена и Стоян. Примерът, който показвате, е психически тормоз над тези хора. Жалко е, защото това се вижда в обществото, в училищата, на улицата… Който печели, управлява! Надя не е ходила на дуел!? Какъв фермер? Пълна деградация!“.

„Пълен провал на Сезон 6. Защо продукцията не се намеси? Как може едни и същи хора да са ратаи и да ги пращат на дуел? Надежда ще отиде директно на финал, без да заслужава. Защо позволихте Калоян и Петър да управляват през целия сезон? На дуелите ясно се вижда Иван и Андрей кого подкрепят. Откъде Надежда има толкова знания да печели винаги имунитет от ратайство?“

Източник: plovdiv24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *