СВОБОДНО ВРЕМЕ

Невиждани досега СНИМКИ на принцеса Даяна нажежиха мрежата

Непубликувани полуголи снимки на покойната принцеса Даяна видяха бял свят.

Припомняме, че тя издъхна трагично преди 23 години. Въпреки това тя все е една от най-обсъжданите и загадъчни личности в световната преса.

Невиждани досега СНИМКИ на принцеса Даяна нажежиха мрежатаНовиниИнформация

Наскоро за бившата съпруга на принц Чарлз и майката на принцовете Уилям и Хари се заговори с нова сила. Причината за това беше дългоочакваната поява на нейния герой в телевизионния сериал „Короната“ (в който Даяна беше изиграна от Ема Корин). Сериалът разказва за живота на британската монархия.

Точно в чест на излизането на новия сезон на „Короната“, близкият приятел на покойната принцеса Джанкарло Джамети публикува в своя Instagram няколко снимки. До този момент фотосите не се бяха появили в мрежата.

Невиждани досега СНИМКИ на принцеса Даяна нажежиха мрежатаНовиниИнформация
Една от снимките е направена през 1990 г., докато принцеса Даяна почива на яхта край бреговете на Италия. В кадър Даяна позира с българския принц Кирил Сакскобургготски и дизайнера Валентино Гаравани (който е собственик на луксозния кораб). Това се случва на фона на малкия остров Стромболи, разположен близо до Сицилия.

На снимката лейди Ди, винаги с добър вкус, позира в ярки бикини с абстрактни шарки и риза, завързана на възел на гърдите.

На друга снимка, която също беше споделена от съоснователя на модна къща Valentino, Даяна е снимана на един от официалните приеми, на които е присъствала. На кадъра принцесата, облечена в елегантно бяло яке и небесносиня пола. Тя поздравява с усмивка Джанкарло Джамети и Валентино Гаравани.

„Два момента от приятелството ми с принцеса Даяна“, написа Джанкарло над непубликуваните досега архивни снимки на лейди Ди, пише jenata.blitz.bg.