ЗДРАВЕ

Гърдите ми бяха увиснали до пъпа, но благодарение на тези лесни упражнения у дома сега съм като 20- годишните

За да изглежда бюстът ви стегнат и красив, наистина не е нужно да поемете по пътя на скъпата операция. Всичко, което трябва да направите, е да изпълнявате редовно няколко лесни упражнения,  които могат да помогнат за повдигане и подобряване на формата на гърдите ви.

Ние потърсихме съвета на някои специалисти, за да ви предложи този набор от 7 упражнения за идеалния бюст.

Упражнение 1

Стиснете ръката си в юмрук и я вдигнете до брадичката си. Натиснете юмрук с брадичката си за 5 секунди, след това се отпуснете за 5 секунди. Повторете 2-3 пъти.

Упражнение 2

Съединете ръцете си пред гърдите. Притиснете ги заедно с достатъчно сила, за да напрегнете гръдните си мускули. Уверете се, че държите гърба изправен.

Упражнение 3

Лицевите опори могат да помогнат за укрепване на гръдните мускули. Ако сте нови за тях, започнете, като ги правите на колене или докато си почивате до стол или диван. Поставете ръцете си възможно най-далеч встрани и дръпнете краката си. Когато притискате тялото си към земята, бавно преместете лактите в страни. Изпълнете 3 серии от 12-15 лицеви опори.

Упражнение 4

Легнете по корем, сгънете крака в коленете и ги хванете за глезените. Ако сте начинаещ, задръжте тази позиция за 20 секунди, след което направете 10-секундна почивка. Повторете това 3 пъти.

Упражнение 5

Застанете на половин метър от стена, протегнете ръце пред себе си и започнете да притискате с юмруци. Ще почувствате как се упражняват гръдните ви мускули. Натиснете за 20 секунди, след това починете за 10 секунди. Повторете 3 пъти.

Упражнение 6

Легнете на пейка, фитбол или на пода. С помощта на дъмбели напрегнете гърдите си и започнете да ги повдигате нагоре с еднаква скорост. След това ги спуснете и веднага ги повдигнете отново. Повторете това упражнение 8 пъти. Дъмбелите трябва да тежат достатъчно, за да направят последното представяне забележимо трудно. Изпълнете 3 серии.

Упражнение 7

Това упражнение ще разтегне мускулите ви и ще помогне да придадете на бюста си красива форма. Вземете си гири. Когато се изправите, леко сгънете краката в коляното и наклонете торса напред. Когато вдишвате, повдигнете ръцете си отстрани (те също трябва да са леко свити в лактите). Предмишниците ви трябва да са успоредни на земята. Извършете 2 серии от по 12 повторения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *