СВОБОДНО ВРЕМЕ

Маска за бръчки с белтък и мед, която действа мигновено!

Маска за бръчки с белтък и мед – много съм доволна от резултата

Бях много млада, когато бръчките започнаха да се появяват, бях на по-малко от 30 години. По това време си мислех, че винаги ще изглеждам млада. Когато бръчките започнаха да се появяват по челото и около очите, бях много разочарована.

Майка ми и баба ми имат хубава стегната кожа, което означава, че не е заради гена, а заради мен. Пиех много малко вода и не се хранех здравословно.

Един ден се оплаках на баба ми и тя ми разкри един невероятен трик, който промени живота ми. Това ми даде воля да променя изцяло външния вид и отношението към тялото ми.

Баба ми ми даде рецепта за маска за лицето, но тя ми напомни, че красотата трябва да се подхранва както вътрешно, така и външно. Оттогава започнах да пия повече вода, чайове и прясно изцедени сокове, както и да следя за храненето си. Това просветление наистина си заслужаваше. Сега съм на 45 и все още изглеждам като на 30 години.

Ето рецептата на баба ми. Тази маска е идеална за кожата, подхранва, почиства и я прави по-красива. Съставките, които съдържа са напълно естествени и нямат вредни ефекти.

Необходими съставки:

1 белтък
1 чаена лъжичка лимонов сок
½ чаена лъжичка мед

Приготвяне:

Разбийте белтъка до готовност, след това добавете останалите съставки и разбъркайте добре.

Забележка: Не нарязвайте лимона, а пробийте малка дупка, от която да изстискате, колкото ви е необходим сок. След това увийте лимона в прозрачно фолио или пликче и го съхранявайте в хладилника. Ще остане свеж за още няколко дни. Иначе, оригиналната рецепта съдържа сок от цял лимон и 4 белтъка, но това е голямо количество за мен. Винаги си правя прясна маска преди всяка употреба.

Употреба:

Най-добре използвайте маската след къпане, когато лицето е чисто и порите са отворени или просто измийте лицето си с топла вода или сложете топла влажна кърпа на лицето за около 5-6 минути, за да отворите порите си.

След това, нанесете маската върху лицето си и я оставете за около 15-20 минути. След това изплакнете. Ако направите по-голяма доза, съхранявайте сместа в стъклен съд за 2-3 дни в хладилника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *