СВОБОДНО ВРЕМЕ

Таро прогноза за седмицата от 7 до 13 декември 2020 г.-Овен-Колело на късмета, Телец – Карта Справедливост

Декември уверено влиза в своите права и остава много малко време до края на годината. Главната Аркана ще помогне на зодиакалните знаци да се справят навреме с всички въпроси и да не пропуснат техните предимства. Указанията за карти Таро ще бъдат важна помощ за завършване на годината.

Разположението на карти Таро позволява не само да предвижда бъдещето, но и да го управлява, като взема отговорни решения. Експертите препоръчват да отделите време, да се запознаете с изтеглените карти, за да не пропуснете важни съвети. Вниманието към интуицията ще ви помогне да намерите правилните решения и да не залитате на крачка от победата.

Овен

Според картата „Императрица“ Овенът ще започне плодотворно седмицата. Картата символизира растеж и развитие, което означава, че можете да започнете да изпълнявате планове, за да спечелите още една победа преди новогодишните празници.

„Колелото на късмета“ в оформлението – карта на непредвидени събития. От вторник нататък Овенът трябва да е готов за промяна: ще бъде към по-добро, ако приеме съдбата си и се научи да чака търпеливо.

Aрканът „Колесница“ обещава на Овена постигане на целта , ако не се колебаят и се съмняват в способностите си. Тази карта също говори за пътувания, командировки и дори ход, който може да бъде планиран за уикенда.

Телец

Картата „Смърт“ се отваря през втората седмица на декември и на нея Телецът ще трябва да се подготви за неизбежните промени. Аркан символизира сбогом с миналото, което вече не играе роля, и призовава да не се отказва от нови перспективи.

Aрканът „Справедливост“ говори за справедливост, която трябва да се спазва. Телецът трябва да действа честно, за да получи бъдещи награди за честен труд, а не да се порицава и да работи упорито върху грешки.

Картата „Слънце“ символизира приятни промени и време на безгрижно щастие. Според тази Аркана в живота се случват положителни събития, има възможност да се започне нещо ново и обещаващо.

Близнаци

Картата „Колесница“ за Близнаци е призив за действие. Важно е да започнете понеделник със смела идея или завършване на текущите дела. Бездействието ще доведе до печални резултати и загуба на обещаващи възможности.

Картата „Мир“ обещава на Близнаци постигане на целта, спокойно съществуване и край на неприятностите. Според тази карта е важно да се примирите с близките, за да завършите годината без конфликти и пропуски .

Според картата „Император“ Близнаците трябва да са подготвени за факта, че влиятелен човек ще се срещне по пътя им, благодарение на което ще бъде възможно да се разреши спорна ситуация или да се напредне в бизнеса.

Рак

Арканът „Император“ призовава Раците да започнат седмицата решително, но без да бързат. Картата обещава успех, ако се придържат към правилата и нормите и не се опитват да се поставят над околната среда.

На картата „Колесница“ в средата на седмицата Ракът ще бъде активен. Ще има изобилие от сила и те трябва да бъдат включени в основния процес на завършване на важни въпроси. Също така, карта може да означава пробив, когато изоставените преди случаи могат да бъдат доведени до логичен завършек без много усилия.

Картата „Мир“ обещава на Раците положителен край на седмицата и дългоочаквана награда. На тази карта ще бъде по-лесно да разграничите истинските желания от случайните и това ще ви позволи да контролирате съдбата си .

Лъв

Картата „Звезда“ обещава на Лъв бързото завършване на важен бизнес и получаване на награда за труда им. На тази карта няма да има препятствия по пътя, ако се придържате към плана и не се изключвате, безразсъдно се поддавате на изкушението да пресечете пътя.

Картата „Императрица“ насърчава Лъв да не бърза. Краят вече е близо и остава само да преминем избрания път до края, за да получим достойна награда. Знаците на съдбата ще ви помогнат да не отидете в задънена улица.

Картата „Справедливост“ казва, че Лъвовете ще могат да намерят разумен компромис, който ще им помогне да изпълнят плановете си правилно и без измама. Противоречивите въпроси трябва да бъдат разрешени справедливо, в противен случай съдбата ще ви принуди да поправите грешки.

Дева

Картата „Слънце“ обещава на Девите чудесен старт на седмицата. В тази Aркана проблемите са решени и пътят е свободен. „Слънце“ говори за времето, когато можете да започнете нещо ново или да си вземете почивка, за да натрупате сили преди отговорна работа.

„Йерофантът“ насърчава Девите да избират само онези дела, които ще доведат до успех. Според този Аркан, отговорността и спазването на плана ще позволят на Девите лесно да стигнат до победа и да получат достойна награда.

Арканът „Отшелник“ призовава Девите да спрат да тичат за известно време, за да намерят вътрешен баланс . Балансът ще ви помогне да не се разсейвате от дреболии и да не се отдадете на излишни емоции, които могат да предизвикат забавяне или да доведат до задънена улица.

Везни

В началото на седмицата на карта „Колесница“ Везните ще получат възможността да направят последния удар към целта. Картата символизира пробив и освобождаване от ограничителни обстоятелства.

Картата „Умереност“ ви насърчава да не бързате и да не бързате, за да не забравите за важните дреболии в суматохата. Аркан говори за успех, но за това е важно Везните да вземат решения сами.

Aрканът „Съд“ – карта, показваща разрешаването на спорни и трудни ситуации. С тази карта Везните ще могат да освободят съзнанието от наложени мисли , да спрат да общуват с токсични хора и да възстановят справедливостта.

Скорпион

Скорпионите в началото на втората декемврийска седмица ще трябва да се откажат от някои планове и идеи. Aрканът „Кула“ разрушава основите, принуждавайки да се изправят пред истината и вече не гонят илюзии, които няма да донесат положително в живота.

С картата „Императрица“ Скорпионите могат да бъдат сигурни, че се движат в правилната посока. Арканът говори за успехи, но далечни и Скорпионите ще трябва да тренират издръжливост, така че бързането да не навреди на плановете им.

Aрканът „Император“ в комбинацията е карта на мъдростта. За Скорпионите е важно да вземат решения въз основа на логиката. Възможно е в края на седмицата помощ да дойде от могъщ човек и не бива да го отказвате.

Стрелец

Картата „Справедливост“ говори за важността на спазването на правилата. Според този Аркан е важно за Стрелците да се откажат от снизхождението към слабостите, в противен случай ще трябва да работят върху грешките, отдалечавайки се от целта и губейки увереност.

Картата „Глупак“ символизира откритостта. Според тази карта Стрелецът ще трябва да внесе промяна в живота, но в същото време да не забравя за отговорността. Пренебрегването на случващото се може да доведе до проблеми.

Според картата „Кула“ Стрелецът в края на седмицата трябва да е готов да се сбогува с илюзиите и остарелите идеи. Като ги изостави, ще се окаже, че внася наистина важни промени в живота .

Козирог

Арканът „Глупак“ призовава Козирозите да внимават да не се спънат и да не се объркат с избора на пътя. Картата описва ситуация, когато бремето от миналото притиска, затруднявайки разпознаването на настоящето и  поради вътрешни мъки, Козирозите могат да изберат грешния път.

Картата „Обесен“ описва ситуация, когато е важно да си спомняте минали грешки и да анализирате случилото се. Козирозите на тази карта ще трябва да преустановят хода на делата, за да не работят отново върху грешки в бъдеще.

Арканът „Магьосник“ насърчава Козирозите да не изоставят иновациите. На тази карта способността да се адаптирате към промяната и креативният подход към решаването на проблеми ще ви позволи бързо да постигнете целта си.

Водолей

Картата „Свят“ в комбинацията обещава спокойно начало на седмицата. Според тази Аркана проблемите са разрешени и Водолеите ще могат да се насладят на резултатите от своя труд. Картата също така обещава бързо разрешаване на проблеми, ако не бързате и не се  отдадете на негативни емоции .

Картата „Колелото на късмета“ казва, че в живота на Водолеите ще се случат събития, които ще променят мирогледа им. На тази карта объркването може да доведе до задънена улица, затова е важно да откажете прибързани решения.

На картата „Звезда“ Водолеят ще почувства прилив на сили и вдъхновение, което ще помогне не само да реализират плановете си, но и да намерят нови източници за привличане на печалба.

Риба

Aрканът „Глупак“ в оформлението предупреждава Рибите, че могат да се самозалъгват, ако не са сериозни по отношение на задълженията си. На тази карта е важно да сте наясно с всяко действие, за да изключите неприятни събития.

„Магьосник“ в оформлението е карта на лидерство и решителност. Рибите ще могат да поемат контрола върху обстоятелствата и да използват не само придобитите умения, но и интуицията си, за да постигнат важна цел.

„Император“ символизира властта и късмета, но Рибите не трябва да забравят, че отговорността ще бъде важен компонент на успеха. В края на седмицата Рибите ще получат примамливи предложения, които ще импомогнат да намерят щастие.

Завършването на втората седмица на декември ще бъде успешно подпомогнато не само от навременните намеци от старшата Аркана, но и от късмета. Ще бъде възможно да я привлечете с помощта на доказани амулети, които всеки може да направи сам и вече да не остане без подкрепата на капризната съдба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *