СВОБОДНО ВРЕМЕ

Дъщеричката на Наум Шопов стана на годинка – вижте сладката пораснала рожденичка (Снимки)

Ето че се изтъркули цяла година, откакто актьорът-лекар Наум Шопов -младши стана горд татко на малката Амая . Той и половинката му, Теа Минкова, отбелязаха голямото събитие със сладко домашно парти , макар и скромно.

Шопов сподели в своя Инстаграм профил една от най-личните си и скъпи снимки с малката Амая, а именно – от момента, в който за първи път храни своята дъщеря.

Наум Шопов татко

„Днес нашата сладка принцеса навършва първата си година.

Искам да ви споделя една от най-личните си снимки. Това е откраднат момент от първия път, в който храня дъщеря си, Амая. Наистина не мога да повярвам кога мина това време. Дали заради странната година, която 2020 беше, или защото хубавото винаги минава бързо. От близо месец с Теа сме потънали в спомени. Решихме да прегледаме малко от заснетите кадри през годината, за да си я припомним и призовахме отново ревльото в мен. Обичам те, тати!“, е написал младият лекар.

Амая рожден ден

Амая Шопова

Теа Минкова пък публикува интересна снимка и трогателно послание за рождения ден на малкото си момиче. На кадрите малката Амая е снимана върху кутия от пица, като на първата фотография е съвсем малко бебе, а на втората е вече на една годинка.

Наум Шопов дъщеря

От малкото снимки от тържеството за първия рожден ден на Амая си личи, че партито им е скромно, семейно и стилно. Тримата са се снимали заедно с торта, върху която има една свещичка. Теа и Амая са облечени в червени карирани рокли, а щастливият татко също е предпочел карирана риза, но в синьо за специалния повод.

Наум и Теа дъщеря

„Благодаря от името на цялото ни семсйтво, за всички мили пожелания, които получихме за първата годинка на Амая! Все още ги чета и не мога да спра да се усмихвам“, гласи посланието на Теа до кадрите.

Амая на Наум

Дъщеричката на Наум и Теа се роди на 5 декември миналата година. Родителите ѝ споделиха първите си снимки с нея часове след раждането ѝ и разкриха, че името, което за избрали за нея – Амая, означава „вечерен дъжд“.

Същото име носи и дъщеричката на Криско и приятелката му Цвети.