СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето домът на Даяна Ханджиева в интервю, след като излезе от Фермата (ВИДЕО)

Малко преди финала на риалити формата „Фермата“ красавицата Даяна Ханджиева беше елиминирана от Надя в титанична оспорвана битка. Двете жени се изправиха една срещу друга, но Надя имаше предимството да подреди точките от отделните игри, което в крайна сметка се оказа решаващо.

В предаването „Тази сутрин“ по bTV Даяна каза, че от за себе си е научила, че може, знае и умее да се адаптира.

Тя разкри, че не е влязла, за да опознае себе си, а за да разбере останалите участници. Това ще ѝ е много полезно в бъдещата кариера на актриса, защото, както каза тя, дори когато играеш злодея, трябва да го разбираш.

Младата жена отнесе много критики заради флирта си с двама от мъжете във „Фермата“. Даяна изглежда си играеше с чувствата на Йордан и Петър, в което някои зрители заподозряха план да продължи напред с тяхна помощ. Тя обаче каза, че всичко това е било преструвка, за да упражнява актьорските си способности, а фактът, че зрителите са повярвали, само доказва таланта ѝ.

За Йордан сподели, че ѝ е един от най-близките хора, а Петър е бил само един флирт, но не са си паснали. От предаването тя си тръгва с много приятелства, но не и с любов. Колкото до това дали има мъж извън екрана, Даяна не пожела да коментира, тъй като опитът ѝ с „фермата“ е показал, че много хора не уважават личния живот на другите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *