НОВИНИ

24-годишен закла мъж пред дома му за 20 лева и телефон

4-годишен мъж е задържан и обвинен за грабеж и убийство на 74-годишния мъж в старозагорското село Дъбово. Това съобщиха на брифинг Дичо Атанасов, окръжен прокурор на Стара Загора и старши комисар Стоян Стоянов, директор на МВР-Стара Загора.

На 5 декември в 18,17 ч., в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение от 50-годишен мъж, че е открил баща си мъртъв на земята до входната врата на къщата му, а по лицето му е имало кръв. Тялото е намерено пред остъкленото предверие, водещо към стаите на дома, като едно от стъклата на вратата е било счупено, пише dnes.dir.bg.

24-годишен закла мъж пред дома му за 20 лева и телефонНовиниИнформация

При проведените първоначални действия по разследването е установено, че по тялото на жертвата имало рани и смъртта е настъпила вследствие на кръвозагуба. По случая е образувано досъдебно производство.

След активни оперативно-издирвателни мероприятия, в рамките на 24 часа е установен евентуалният извършител на убийството – 24-годишният И.К. от Дъбово. Установено е, че убийството е извършено два дни по-рано, като убиецът е ограбил жертвата си. Младият мъж е взел 20 лева и мобилен телефон.

Вчера извършителт е привлечен в качеството на обвиняем. Той е задържан с постановление на Окръжна прокуратура – Стара Загора за срок от 72 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *