СВОБОДНО ВРЕМЕ

Мощна молитва към Бог: Чудесата със сигурност ще се случат, нужна е само вяра

Молитва към Бог, която ще промени живота ви.
Щастливият живот трябва да започне все някога, да започне с едно добро утро. Събудете се, казвайки си, че днес е най-добрият ден в живота ви.
Имате власт над всички неблагоприятни обстоятелства и условия, в които някога можете да се окажете или се намирате.

Привичните за вас мисли водят до създаването на подходящи външни физически условия и така ще бъде винаги.

Обстоятелствата са външен резултат, който напълно отговаря на вътрешния ход на мисълта.

Хармоничната мисъл води до създаване на хармонични физически и материални условия, които от своя страна продължават да ни влияят и генерират все повече положителни и приятни мисли.
Вярвайте в Господ! Търсете първо Божието царство и Неговата правда и всичко това ще ви бъде дадено.

Повечето хора вярват, че могат да променят живота си към по-добро със собствените си усилия. Но по някаква причина, по-често, не правим нищо, а просто чакаме промените, които ще се случат сами.
Какъв е смисълът от мечтите, ако те не са последвани от действия?
Желанието за промяна ни поглъща още преди тя да бъде въплътена във всеки конкретен проект.
Понякога всичко е свързано с натрупаното усещане, че да живеете по начина, по който живеете е непоносимо. Обхванати от гняв, можем да вземем импулсивни радикални решения, образно казано, затръшвайки вратата, рязко скъсвайки с миналото.

Друг вариант е, когато приемаме себе си и живота си, но в същото време има усещането, че някаква част от него вече не е толкова интересна за нас, престанала е да носи удовлетворение и удоволствие.
Не бива да губим ресурсите си за импулсивни защитни реакции, вслушвайки се в себе си, да разберем и почувстваме какво искаме. И тогава сме готови за значими и не толкова болезнени промени за нас.

Какво ни кара да се колебаем?
Промяната е страшна. Малко хора искат да преобърнат живота си. Ние сме създания на навика, обвързани с пътеките, които сме отъпкали и които ни определят, дори ако предпочитаме да си представяме себе си като авантюристи. Промяната е трудоемка и опасна. Оставяйки работа, партньор в живота, място, където сме пуснали корени, дори в името на рая – как можете да си представите, че това може да се направи лесно и без съжаление? Следователно, когато предстои остър завой, има мощна и ожесточена съпротива.

От какво ще трябва да се откажем?
Ще трябва сами да решим дали цената, която трябва да се плати за промените, е твърде висока. Дали промяната ще отнеме твърде много усилия от наша страна? Или може би не чувстваме достатъчно увереност, не се чувстваме достойни да бъдем в тази нова ситуация?
Ако сме твърде обсебени от възможни рискове и бъдещи загуби, струва си да се тестваме, като се обърнем към това, което ни привлича. Ето ни след промяната, на ново място, при нови обстоятелства. По-щастливи ли сме? Може би ако се опитаме да визуализираме този нов живот, ще бъдем обхванати от горещо желание да „си съберем багажа“.

Най-важният въпрос е „Искам ли това?”, а не „Способен ли съм на това?”
Когато изясним желанието си, това ще ни позволи да забележим, че определени стъпки водят до неговото изпълнение и бъдещето ще стане по-малко страшно. Целите и задачите изглеждат по-реални – може би не става въпрос толкова за напускане или оставане, а за това как да станем това, което сме, тук или там.
Има набор от малки промени – повече да говорим помежду си, да сме по-внимателни – които не са много забележими, но имат способността да променят живота ни повече, отколкото да се преместим в далечни страни.

Понякога може да изглежда, че са необходими колосални мащабни действия, за да промените живота си. Но има малки стъпки, повечето от тях са прости и взети заедно, те дават желания положителен резултат.
Променете думите и фразите си. Един от най-ефективните начини да промените живота си е да промените отношението и мисленето си. И най-добрият начин да промените нагласите и мисленето е да промените думите и фразите, които използвате, за да оцените деня си.

Може да отнеме известно време, за да премахнете фрази от речника си, които отслабват ентусиазма и силата ви. Неусетно свикваме с познатите ни думи. Но щом започнете да използвате нови думи и фрази, с нов положителен заряд, ще бъдете изненадани как почти моментално хората ще реагират на вас по различен начин и какви нови мисли ще се появят в главата ви.
Ето няколко фрази, които трябва да бъдат премахнати от речника ви: „днес е същият ден като вчера“, “все същото”, “нищо ново”, “не мога”, “не искам”, “не знам”.

Намерете нещо, за което да благодарите
Бързо свикваме с хубавите неща и често ги приемаме за даденост. Отделете време през следващите 7 дни, за да помислите за благодарността: за това, което сте преживели, за това, което имате, за това, от което сте лишени.
Напишете списък с неща, които да правите в живота си
И сега започнете да правите едно от тези неща.
Най-добрият ден – днес
Щастливият живот трябва да започне някога, да започне с едно добро утро. Събудете се, казвайки, че днес е най-добрият ден в живота ви. Имайте това предвид през целия ден за 7 дни.
Обявете целта на живота си

В рамките на една седмица със сигурност ще можете да я определите. За да си помогнете, опитайте да отговорите на въпросите: “Какво ще ме разплаче от радост?”; “Какво ще накара мен и другите хора да се усмихнем?”; “В какво хората искрено разпознават талантите ми?”; “Над какво съм готов да работя цяла нощ?”; “Какво ми влияе по най-позитивен начин?”
Разберете, че промяната се случва постепенно
Нещо се променя всеки ден в живота ви. Дори да ви се струва, че всеки ден е като предния, не е така. Ако гледате цвете всяка минута, няма да забележите как то расте.

Казвайте редовно следната молитва към Бог:
“Господи, благодаря ти за възможностите и перспективите, с които изпълни живота ми. Благодаря Ти за ресурсите, които ми дари при раждането. Те са уникални. Мога да променя живота си точно сега. И това ще стане бързо и лесно. Трябва само да променя мислите си, за да укрепя вярата си. Чудесно е. Ти си създателят, а аз съм Твоето творение. Всяко Твое Творение е безупречно, перфектно. Така съм създаден. Това е моята съдба, бъдещето и настоящето ми. Точно сега съм готов да въплътя Твоя план за мен, да стана Твоето безупречно творение. Моля Те да изпълниш молитвата ми. Сърцето ми е готово за нов живот. Умът е готов за нови мисли. Готов съм да се променя. Амин.

Тази молитва към Бог ще промени живота ви.
Живейте смислено. Променяйте се с мисълта за Бог. Молете се и се радвайте. Бог ще нареди всичко за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *