СВОБОДНО ВРЕМЕ

Скандална СНИМКА на Халваджиян запали мрежата

Магърдич Халваджиян разбуни духовете в социалните мрежи с последната си снимка. Той често показва будната си гражданска позиция и явно отново е решил да изрази мнението си по наболял въпрос – ваксинацията срещу коронавирус.

Във Великобритания от вторник официално започна имунизирането срещу К-19, а днес налице вече са и данни за алергични реакции след ваксинирането. Скоро в България също ще имаме възможност да избираме между няколко варианта на превенция, а по-рано дори премиерът Бойко Борисов разкри решението си дали ще се ваксинира срещу заразата.

Рече и отсече! Скандална СНИМКА на Халваджиян запали мрежатаНовиниИнформация

Халваджиян обаче видимо не мисли, че е редно хората да избързват да си поставят имунизация. Популярният продуцент качи две снимки, естествено едната бе с ефект, които бе именувал „преди и след ваксинация“. На едната той изглежда напълно добре и здрав, а на другата е с очила и лилава коса, наподобявайки мъпет.

Явно Маги е решил да покаже на приятели и последователи, че към този момент  не възнамерява да се възползва от възможността за превенция срещу коронавируса, а колко човека ще последват примера му, можем само да гадаем, пише Blitz.bg.