СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ваня от „Игри на волята“ на крачка от сватба с богаташ, той й би шута

Тодор Славков е известен със своите женски завоевания, а в леглото му са прескачали не една или две знойни и известни родни красавици. Списъкът с имена, за които знаем, е доста дълъг. Но сега научаваме за две много популярни имена, които без малко да сключат брак с малък Тошко.

Става въпрос за скандалната участничка от последния сезон на „Игри на волята“ Ваня, както и за уж примерната Мис България 2015 Марина Войкова. Двете били съпернички за сърцето на Тошко и крояли планове за пищна сватба с него.

Помните ли риалити формата „Х милионер си търси съпруга“ през 2012 година?! Точно чрез това шоу Тодор се опитваше да си намери жена, а сред претендентките се оказаха нашите познайници Ваня и Марина. По онова време все още не са в публичното пространство, а външният им вид е далеч от този, който демонстрират към днешна дата.

Ваня от

„За първи път ще участвам в такъв тип риалити формат. Интересно ми е, тръпка голяма. Не съм притеснена за срещата с Тодор, защото като характер ще си паснем. С времето всичко ще се покаже“, споделя в предаването Марина Войкова, която в момента е щастливо омъжена за Давид Бонев. Двамата са се намерили, след като Марина целенасочено се мъчеше за слава и евентуално мъж с пари, а пък той преди това имаше връзка с Елен Колева и явно популярните жени го привличат и възбуждат.

„Изобщо не желая моят мъж да е женкар. Това е качеството, което най-лесно се убива в един мъж. Ако жената не е на място, ако не знае как да се държи с един мъж, той ще продължи да бъде женкар“, казва още Марина във формата, в който бе кандидат-жена на Тодор Славков.

Ваня пък явно обича да изпитва себе си и да се поставя в различни ситуации. Не крие, че е имала симпатии към Славков и е очаквала да бъде избрана за негова съпруга. „Реших да участвам в предаването, защото е едно предизвикателство и нещо ново за мен. Научавайки за предаването и че точно Тодор Славков си търси съпруга, ме заинтригува много и се надявам да разбера дали това е човекът за мен“, казва Ваня.

Нито една от двете жени не стигна до финал. Тодор ги отсвири в много ранен етап от състезанието.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *