СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Пайнер“ ли я вика? Вдовицата на Шарлопов като поп фолк певица СНИМКА

Досущ като поп фолк звезда лъсна Бояна Шарлопова. Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов се похвали с чисто нова физиономия, дело на пластичната хирургия.

Бояна винаги е имала характерно хубаво, сладко-кукленско лице. А от новия фотос ни гледа жена симпатична, но с коренно различно излъчване и черти.

Първото, което се набива на очи, са устните на Бояна, които са видимо раздути. Явно и тя се е поддала на модата с поставяне на хиалуронова киселина, макар да нямаше нужда.

Освен това и самото й лице изглежда някак застинало и изпънато, което сочи към филъри или ботокс. Наясно сме, че Шарлопова е вече на 40 лазарника и трябва да поддържа кожата си, но тя си е природно надарена с младолик и хубав ген, пише show.bg.

Затова и се надяваме да не прекали с корекциите дотам, че в един момент ефектът да се превърне в дефект…

Между другото, в мрежата моментално се появиха конспиратори, заподозрели нова любов в живота на Бояна. „Щом хубава жена като нея е хукнала да се бара тук-там, значи има причина и тя е в мъжки род. Но нека! Млада е още, богата, успешна, добре е да има и човек до себе си“, коментират потребители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *