СВОБОДНО ВРЕМЕ

Добрина! Мъж спря на „Хемус“ да помогне, измина над 40 км без да се замисли!

Добрина! Мъж спря на „Хемус“ да помогне, измина над 40 км. без да се замисли.

Понякога един жест, който не ви коства много усилия, може да „спаси“ нечий ден. Такава е и историята на Флора Агопян от Варна, която тя публикува в мрежата.

Жената споделя, че шофьор на джип БМВ й е помогнал на АМ „Хемус“ в тежък момент. Мъжът дори е шофирал над 40 км  само, за да й помогне.

„Искам да благодаря на водача на това БМВ, който спря до закъсалата ни кола на 20 км от Варна по „Хемус“, на която не успявахме да свалим спуканата гума. Човекът се върна до Варна да вземе кръстат ключ и дойде да ни помогне. Да е жив и здрав! Ей, такива да сме всички на път!“

Това не е всичко. Оказва се, че същият господин е помогнал и на други закъсали хора, както и на пътна помощ, разказва мъж под публикацията на жената.

Историята за мъжа, който е спрял на магистрала „Хемус“ и след това изминал 40 км, за да помогне, трогна стотици хора. Публикацията в GLAS.bg събра над 600 хиляди четения.

tova-e-mazhat-izminal-nad-40-km-bez-da-785

тоDF9672D9-6FF2-4A16-A862-4E172682244D

На снимките виждате въпросният господин, който е помогнал на закъсалата жена.

Жената, на която е помогнато, сподели още:

„Семейството, което ми помогна на АМ „Хемус“. От Варна за Русе. Привечер в аварийната лента. При поне 20 русенски коли (при това и познати), мъжът ми се чуди какво да прави, а а аз съм в ръце с бебе на 7 месеца. Спряха ни Григор Митрев и Елисавета Митрева. Това бяха нашите спасители“, заяви жената.

Тя е признателна за постъпката, която получи възхищението на много българи в социалните мрежи.

Жената споделя, че шофьор на джип БМВ единствен е спрял на АМ „Хемус“ в тежкия момент. Мъжът дори е шофирал над 40 км само, за да й помогне.

Надяваме доброто да е заразно. В това време тази „зараза“ е по-нужна от всичко останало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *