НОВИНИ

Ново зверство. Наръгаха в корема 19 годишно момиче

19-годишно момиче е наръгано в корема. Тя е жертва на нападатели, които се опитали да й откраднат обеците. Момичето е нападнато насред улица в радневското село Маца, където живеят около 80 души, пише в. Монитор.

Инцидентът е станал малко преди полунощ на 10 декември, докато момичето от село Крумово се прибирало към дома на близките си. Тя била нападната в гръб от непознат, който след удар по главата направил опит да отскубне златната й обеца. Момичето оказало съпротива и било ритнато няколко пъти. След като започнала да вика за помощ е била наръгана с нож.

Нападателят успял да избяга. Ранената е била откарана с лек автомобил до ЦСМП-Ямбол, там била прегледана и насочена за хоспитализиране в МБАЛ „Свети Пантелеймон“. Лекарите казват, че раната била дълбока, но не е засегнала жизненоважни органи и няма пряка опасност за живота на момичето. Образувано е досъдебно производство по член 198 от НК, който предвижда наказание затвор от 3 до 10 години.

Хора от селото разказват, че всъщност ставало дума за любовна история. Нападнатото момиче живеело с местен калайджия, но от известно време се сближила с негов роднина и това породило ревност в съжителя й. Според местните не става дума за грабеж, а нападението било заради връзката с другия мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *