СВОБОДНО ВРЕМЕ

По съвет на сестра ми започнах да слагам чаша солена вода до леглото. Всичко се промени! Опитайте и вие!

Пречистване на енергията в дома със солена вода. Направете този лесен ритуал!

Преди рождения си ден, помолих сестра ми да остане при мен за няколко дни, за да ми помогне с всички приготовления, защото очаквах много гости. Тъй като живее в друг град, тя дойде седмица по-рано. Бях много щастлива, защото рядко се виждаме.

Вечерта седнахме на масата, за да си побъбрим на чаша „чай“. Тъй като не всичко вървеше добре, започнах да й се оплаквам. Всичко изглеждаше наред, но аз се чувствах зле през цялото време: всичко ме дразнеше и в крайна сметка се чувствах изтощена. Би трябвало да мога да си почина у дома, но не успявах.

След като ме изслуша, сестра ми ме посъветва да сложа чаша солена вода близо до леглото. Тя каза, че този метод ще помогне да се отърва от цялата негативна енергия, натрупана в къщата. Според нея това беше причината да се чувствам зле. Реших да я послушам и направих всичко, което ми каза тя.

Вижте още: Упражнения при болки в гърба и раменете

Колко изненадана бях, когато се събудих на следващата сутрин. Чувствах се като съвсем различен човек: отпочинала, енергична и бодра. Усещах някаква лекота. Не се бях чувствала така от много време. Не ме безпокояха мрачни мисли, започнах да се усмихвам по-често и вече не се чувствах уморена.

Много е важно да правите пречистване на енергията в дома от време на време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *