СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тази вечер погледнете към небето-ще бъде уникално време, когато съдбата ви дава шанс

Зимното слънцестоене се нарича важно астрологично събитие, изпълнено с мощна сила и енергийни свойства. Навременните препоръки от астролозите ще ви помогнат да прекарате 21 декември с максимална полза.

Денят на зимното слънцестоене е времето, когато дневната светлина ни се показва за много кратък период от време. Навремето този ден се наричаше Слънцестоене и на празника се опитваха да се отърват от всичко, което пречи на щастливия живот. През 2020 г. експертите препоръчват да научите какви церемонии и ритуали трябва да се извършват, за да започне новата година според стария календар с успех и позитив.

Астрономическото значение на слънцестоенето на 21 декември

Зимното слънцестоене през 2020 г.

ще се състои днес, 21 декември. Това е времето за обновяване на природата и живота: от 21 декември нощите стават по-кратки и Слънцето започва да грее по-ярко. Слънцестоенето  е преход към лятното часово време, когато зимата все още продължава, но процесът на наближаване на топлите пролетни дни и пробуждането на природата вече е започнал.Слънцестоенето се счита за средата на естествената зима и на този ден слънцето заема изключително ниско положение в небето. В старите дни зимното слънцестоене отваря поредица от празници, по време на които всички изпълняват церемонии и ритуали, насочени към наближаването на пролетта, предпазват се от нечисти сили и се опитват да привлекат късмет за цялата година.

Според биоенергетиката зимното слънцестоене е уникален шанс да промените коренно живота си. На 21 декември всеки ще може да остави зад себе си остарелите си идеи, да се сбогува с всичко, което пречи на активното развитие и да започне пътя към щастлив живот, изпълнен с положителни, а не тъжни събития.

В деня на зимното слънцестоене циклите се сменят. Енергията на слънцестоенето е уникална и предназначена главно да внесе очевидна промяна в живота.

В много отношения 21 декември ще бъде уникално време, когато съдбата не само ви дава шанс, но и ви тласка към важни и необходими решения. Експертите по биоенергия препоръчват на този ден внимателно да следвате знаците, които ще показват пътя към щастлив живот , както и да практикувате медитация. С тяхна помощ ще бъде възможно да се намери изход от трудна ситуация и да не се отложи привличането на щастието.

В деня на зимното слънцестоене е важно да останете в хармония със себе си и външния свят, за да укрепите енергията, която може да бъде повлияна отрицателно. Този ден е чудесна възможност да започнете живота от нулата, да осъзнаете важността си и вече да не зависите от чуждото мнение.